Póka László-Az ügyész kérdéseire válaszolok ebben a 18 percben.

Póka László-Az ügyész kérdéseire válaszolok ebben a 18 percben.

Póka László-Az ügyész kérdéseire válaszolok ebben a 18 percben.

[good_old_share]


Az ügyész kérdéseire válaszolok ebben a 18 percben. kíváncsi vagyok, hogy mi fog visszaköszönni a perbeszédében.

 

– Egy újdonságot is érintek. Úgy emlékszem, hogy most beszélek hivatalosan először arról, hogy 2013-ban kormánykörök megkörnyékeztek egy ajánlattal.
 – Megemlítem még, hogy majd akkor lesz győzelem, ha százak és ezrek fognak rendszeresen cselekedni.
– A bírók figyelmét is felhívom arra, hogy ne tűrjék tovább a fideszes elnyomást.
– Ha már ilyen kérdéseket tett fel az ügyész, ki nem hagytam volna, hogy aktuálpolitikai kérdéseket ne említsek meg.
– Azért ismételtem olyan nyilatkozatokat, amiket már korábban megtettem, mert az ügyész olyant kérdezett, amire korábban már megadtam a választ.
– Természetesen ebbe az ügybe is belekeveredett p..csányi zaklatási ügye. A tanács elnöke teljesen képben volt ezzel kapcsolatban.
– A végén még bele tudtam szőni, hogy miért nincs saját ügyvédem.

NCK: Eljön majd az idő, amikor azok az emberek válnak hőssé, akik saját nemzetüket próbálták megvédeni az idegen pénzhatalmat kiszolgáló kormány nép ellen forduló önkényével szemben. (láttunk már ilyet…a történelemben gyakran előfordul!)

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

https://www.facebook.com/turulmagyarmadar.75/videos/1001692326650910/

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM