Az ingyenélő politikusok menjenek végre dolgozni!

Az ingyenélő politikusok menjenek végre dolgozni!

Az ingyenélő politikusok menjenek végre dolgozni!

[good_old_share]


loading...

Kerékgyártó László a politikusokkal kapcsolatban egy új ötlettel állt elő. Az írását alább olvashatod, majd az alatt szavazás formájában el is mondhatod a véleményed. Kíváncsiak vagyunk arra, hogy mennyire támogatnád az ötletét.Kerékgyártó László – Van egy költségkímélő újítási javaslatom a magyarnak csúfolt parlament taglétszámát illetően.

Jelenleg közel kettőszáz naplopó, ingyenélő politikust fizet a magyar nép, nem önszántából.

Fizetjük a havi jövedelmüket, a vidékiek lakásbérletét, autót tolunk a s..gük alá, telefon, laptop, bizottsági jutalékok, ruha-és egyéb pénzek. Az időszakuk alatt húzós milliárdok úsznak el.

De nincs pénzünk az egészségügyre, nincs keret a pedagógusok fizetésemelésére és egy halom más, sokkal fontosabbra sem, mint közel kétszáz ingyenélő, mihasznára.

loading...

Mivel úgyis pártfegyelem van, azaz úgy szavaz az egész bagázs, ahogy előre megbeszélik /ha egyáltalán kegyeskednek befáradni "dolgozni"/, legyen a parlamentben csak az adott párt első embere olyan szavazati százalékkal, mintha az egész herecsapat ott melegedne a padsorokban.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Így kicsiny országunk adófizetőinek zsebét csak 4-5 ember + a sallang ára nyomná, a többiek meg mehetnének dolgozni. Pl. a jól fizető autógyárak szalagjai mellé. Már úgyis közel 400.000 ft az átlag jövedelem, abból ők is jól meg tudnának élni. Kerékgyártó László.

Támogatnád, hogy a parlament létszámát néhány főre minimalizáljuk? …elvégre mi vagyunk a munkaadójuk!

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
Eljött az idő! Az Európai Bíróság a magyar devizahitelesek mellé állt!
Eljött az idő! Az Európai Bíróság a magyar devizahitelesek mellé állt!

Eljött az idő! Az Európai Bíróság a magyar devizahitelesek mellé állt! [good_old_share] Még a Magyar devizakárosultak itthon (az Európai jogállamban)...

A devizahitelektől hangos az Európai Bíróság
A devizahitelektől hangos az Európai Bíróság

A devizahitelektől hangos az Európai Bíróság [good_old_share] Mint azt korábban is megírtuk, a közelmúltban az Európai Bíróság részéről két rendkívül...

Close