Devizahitel-Hogy veszítettem el mindenem?

Devizahitel-Hogy veszítettem el mindenem?

Devizahitel-Hogy veszítettem el mindenem?

[good_old_share]


Tisztelt Címzett!

Szeretnék segíteni másoknak azzal, hogy elmondom miként veszítettem el mindenem.Úgy gondolom, ha elmondhatom és napvilágra kerül a dolog, megóvhatok más embereket a bajtól.

Elvált apuka vagyok, egyedül nevelem a fiam és kéthetente hétvégén csatlakozik hozzánk a kisebbik fiam is.

A válásnál úgy alakult, hogy bedőlt egy lakáshitelem. A végrehajtó megkeresett és folyamatosan fizettem vissza a tartozásom minden hónapban becsülettel. A banki tartozás behajtócég is átvette (Vinfaktor).

Az ottani cég telefonon megkeresett, hogy fizessem be a tartozásom. Alkudoztam a céggel, és megállapodtunk abba, hogy ha 2 millió forintot befizetek, a maradék összeget elengedik. 2017 novemberében átutaltam az összeget. A képviselő azt mondta, hogy innentől semmi dolgom nincs, ők mindent elrendeznek.

loading...

Közlik az ajkai végrehajtó irodával és lezárják az ügyet. Közben az ajkai végrehajtó irodától kaptunk levelet, hogy árverezik a házamat, de a kisbetűs részben benne foglaltatik" amennyiben tartozását rendezte az árverés kitűzésére nem kerül sor" nem aggódtam.

Novemberben fizettem ki a tartozást az árverés 12.23- 02.28 ig tartott volna.

Boldog emberként ünnepeltem az ünnepek alatt, hogy megérett a rengeteg munka gyümölcse a ház, amit magam építettem, megmentettem a gyerekeimnek.

Szorgos munkával teltek a napok nagy nyugalomban, amikor március 9-én csöngetett a postás kisasszony a levéllel, hogy elárverezték a házamat.

Az árverési vevő adataival.15 napon belül kifogással élhettem 15.000ft illetékbélyeggel. Röpke órák alatt kerestem a végrehajtót, hogy kifizettem a tartozást, tegyék semmissé az árverést, mert a tartozást rendeztem.

Sajnos ez nem ilyen egyszerű…..Elkezdődtek életem legkeservesebb napjai…..álmatlan éjszakák.

Sok-sok fellebbezés perirat ott tart, hogy megkaptam a kilakoltatási végzést 06 hó20-án 11 órakor lesz a kilakoltatás.Jelenleg felülvizsgálati kérelmet adtunk be a Kúriához.

Mindenhol azért utasították el a megsemmisítési kérelmemet, mert szegény vevő érdekei sérülnek.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Sajnos senki nem foglalkozik az én sérelmeimmel. Magam kétkezi munkája a ház. Azért dolgoztam éjt nappallá téve, hogy megmentsem. Legyen a gyerekeimnek hol élniük, biztos tető legyen a fejük felett.

Bíztam egy darabig az igazságszolgáltatásban, mert én hiába jelentem be, addig, míg a követeléskezelő nem intézkedik nincs mit tenni.

Az az elszomorító az egészben, hogy más hibájáért nekem kell vállalni a felelősséget. Ők is megfellebbezték a dolgot, de ők nem veszítenek el mindent. Adnak pár forint kártéritést……Oda az egész életem munkája..

Mi emberek, akik dolgozunk, semmit sem érünk. Kérem, segítsenek, hogy az ügy felkerüljön nyilvánosság elé. Szeretném megtartani a házam…

Bármiben bármikor szívesen állok rendelkezésükre. Előzzük meg, hogy más igy járjon!!!

Köszönettel és Tisztelettel: Milkovics Ferenc

KÉRJÜK, MINDENKI OSSZA MEG, ÉS HA VAN MÉDIA KAPCSOLATA ANNAK IS KÜLDJE EL !

loading…


Facebook hozzászólások
loading...