Devizahitel-Hogy veszítettem el mindenem?

Devizahitel-Hogy veszítettem el mindenem?

Devizahitel-Hogy veszítettem el mindenem?

[good_old_share]


Tisztelt Címzett!

Szeretnék segíteni másoknak azzal, hogy elmondom miként veszítettem el mindenem.Úgy gondolom, ha elmondhatom és napvilágra kerül a dolog, megóvhatok más embereket a bajtól.

Elvált apuka vagyok, egyedül nevelem a fiam és kéthetente hétvégén csatlakozik hozzánk a kisebbik fiam is.

A válásnál úgy alakult, hogy bedőlt egy lakáshitelem. A végrehajtó megkeresett és folyamatosan fizettem vissza a tartozásom minden hónapban becsülettel. A banki tartozás behajtócég is átvette (Vinfaktor).

Az ottani cég telefonon megkeresett, hogy fizessem be a tartozásom. Alkudoztam a céggel, és megállapodtunk abba, hogy ha 2 millió forintot befizetek, a maradék összeget elengedik. 2017 novemberében átutaltam az összeget. A képviselő azt mondta, hogy innentől semmi dolgom nincs, ők mindent elrendeznek.

Közlik az ajkai végrehajtó irodával és lezárják az ügyet. Közben az ajkai végrehajtó irodától kaptunk levelet, hogy árverezik a házamat, de a kisbetűs részben benne foglaltatik" amennyiben tartozását rendezte az árverés kitűzésére nem kerül sor" nem aggódtam.

Novemberben fizettem ki a tartozást az árverés 12.23- 02.28 ig tartott volna.

Boldog emberként ünnepeltem az ünnepek alatt, hogy megérett a rengeteg munka gyümölcse a ház, amit magam építettem, megmentettem a gyerekeimnek.

Szorgos munkával teltek a napok nagy nyugalomban, amikor március 9-én csöngetett a postás kisasszony a levéllel, hogy elárverezték a házamat.

Az árverési vevő adataival.15 napon belül kifogással élhettem 15.000ft illetékbélyeggel. Röpke órák alatt kerestem a végrehajtót, hogy kifizettem a tartozást, tegyék semmissé az árverést, mert a tartozást rendeztem.

Sajnos ez nem ilyen egyszerű…..Elkezdődtek életem legkeservesebb napjai…..álmatlan éjszakák.

Sok-sok fellebbezés perirat ott tart, hogy megkaptam a kilakoltatási végzést 06 hó20-án 11 órakor lesz a kilakoltatás.Jelenleg felülvizsgálati kérelmet adtunk be a Kúriához.

Mindenhol azért utasították el a megsemmisítési kérelmemet, mert szegény vevő érdekei sérülnek.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Sajnos senki nem foglalkozik az én sérelmeimmel. Magam kétkezi munkája a ház. Azért dolgoztam éjt nappallá téve, hogy megmentsem. Legyen a gyerekeimnek hol élniük, biztos tető legyen a fejük felett.

Bíztam egy darabig az igazságszolgáltatásban, mert én hiába jelentem be, addig, míg a követeléskezelő nem intézkedik nincs mit tenni.

Az az elszomorító az egészben, hogy más hibájáért nekem kell vállalni a felelősséget. Ők is megfellebbezték a dolgot, de ők nem veszítenek el mindent. Adnak pár forint kártéritést……Oda az egész életem munkája..

Mi emberek, akik dolgozunk, semmit sem érünk. Kérem, segítsenek, hogy az ügy felkerüljön nyilvánosság elé. Szeretném megtartani a házam…

Bármiben bármikor szívesen állok rendelkezésükre. Előzzük meg, hogy más igy járjon!!!

Köszönettel és Tisztelettel: Milkovics Ferenc

KÉRJÜK, MINDENKI OSSZA MEG, ÉS HA VAN MÉDIA KAPCSOLATA ANNAK IS KÜLDJE EL !

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM