“DEVIZAHITELEK” -RENDKÍVÜLI ÜLÉSNAP A PARLAMENTBEN

"DEVIZAHITELEK" -RENDKÍVÜLI ÜLÉSNAP A PARLAMENTBEN.

"DEVIZAHITELEK" -RENDKÍVÜLI ÜLÉSNAP A PARLAMENTBEN

A promléma átfogó és tisztességes rendezése érdekében dolgozzon a parlament. A rendkívüli ülésnap érdekében a Jobbik kérésére csak az LMP voksolt igennel. A többi politikai erő nemmel szavazott. (összenő, ami összetartozik)

[cn-social-icon]

Nagy kérdés az, hogy a többi politikai erőre szavazó átvert devizakárosult választópolgárok mikor kérik már számon azt a parlamenti képviselőt, akit szavazatukkal az országházba segítettek?

loading...

Sajos arról a tényről viszont minden parlamenti párt mélyen hallgat, hogy a devizahitelnek nevezett "termék" valójában vegyes befektetési ügylet. Ennek ékes bizonyítéka, hogy annak minden pénzügyi sajátossága megmutatkozik a konstrukcióban, amely már eddig is a magyar családok mérhetetlen szenvedését, és kiszolgáltatottságát okozta.

Örülnénk neki, ha ennek a ténynek a képviseletét a Jobbik, illetve az LMP végre nyiltan felvállalná. Az LMP részéről Róna Péter ezt már több alkalommal is megfogalmazta, bár ő sem nevezte "nevén a gyereket" helyette inkább a "hibás termék", "romlott, vagy mérgező" termék kifejezéseket használta. Ha az igazság képviseletét egyetlen parlamenti párt sem vállalja fel, akkor az átvert "deviza"-károsultak végleg elvesztek!

ELJÖTT AZ IDEJE ANNAK, HOGY VÉGRE MÁR "NEVÉN NEVEZZÜK A GYEREKET"!

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

[cn-social-icon]

loading...
Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DEVIZÁSOK! MÁJUSTÓL FIZETNEK A BANKOK?
DEVIZÁSOK! MÁJUSTÓL FIZETNEK A BANKOK?

DEVIZÁSOK! MÁJUSTÓL FIZETNEK A BANKOK? [cn-social-icon] A forintosítással kapcsolatos devizahiteles törvény alapján a pénzügyi intézmények 2015. február 1-jei fordulónappal kötelesek...

KÖZÖSSÉGI FELJELENTÉS - MENYHÉRT PÉTER ÖSSZEFOGLALÓ - S.O.S. DEVIZAHITELES VAGYOK!
KÖZÖSSÉGI FELJELENTÉS – MENYHÉRT PÉTER ÖSSZEFOGLALÓ – S.O.S. DEVIZAHITELES VAGYOK!

KÖZÖSSÉGI FELJELENTÉS - MENYHÉRT PÉTER ÖSSZEFOGLALÓ - S.O.S. DEVIZAHITELES VAGYOK! [cn-social-icon] Korábban is folyamatosan közzétettük a HatosCsatorna "deviza"-hitelekkel foglalkozó adásait, melyeket...

Close