“DEVIZAHITELEK” -RENDKÍVÜLI ÜLÉSNAP A PARLAMENTBEN

"DEVIZAHITELEK" -RENDKÍVÜLI ÜLÉSNAP A PARLAMENTBEN.

"DEVIZAHITELEK" -RENDKÍVÜLI ÜLÉSNAP A PARLAMENTBEN

A promléma átfogó és tisztességes rendezése érdekében dolgozzon a parlament. A rendkívüli ülésnap érdekében a Jobbik kérésére csak az LMP voksolt igennel. A többi politikai erő nemmel szavazott. (összenő, ami összetartozik)

[cn-social-icon]

Nagy kérdés az, hogy a többi politikai erőre szavazó átvert devizakárosult választópolgárok mikor kérik már számon azt a parlamenti képviselőt, akit szavazatukkal az országházba segítettek?

Sajos arról a tényről viszont minden parlamenti párt mélyen hallgat, hogy a devizahitelnek nevezett "termék" valójában vegyes befektetési ügylet. Ennek ékes bizonyítéka, hogy annak minden pénzügyi sajátossága megmutatkozik a konstrukcióban, amely már eddig is a magyar családok mérhetetlen szenvedését, és kiszolgáltatottságát okozta.

Örülnénk neki, ha ennek a ténynek a képviseletét a Jobbik, illetve az LMP végre nyiltan felvállalná. Az LMP részéről Róna Péter ezt már több alkalommal is megfogalmazta, bár ő sem nevezte "nevén a gyereket" helyette inkább a "hibás termék", "romlott, vagy mérgező" termék kifejezéseket használta. Ha az igazság képviseletét egyetlen parlamenti párt sem vállalja fel, akkor az átvert "deviza"-károsultak végleg elvesztek!

ELJÖTT AZ IDEJE ANNAK, HOGY VÉGRE MÁR "NEVÉN NEVEZZÜK A GYEREKET"!

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

[cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM