A FAGYI VISSZANYAL-TÖRTÉNELMI GYŐZTES ÍTÉLET AZ OTP-VEL SZEMBEN

CreditHelpCenter:

Decemberben már beszámoltunk róla, hogy történelmi jelentőségű másodfokú, jogerős ítéletet ért el KJ ügyfelünk az OTP Bankkal szemben. Ennek lényege, hogy a másodfokú bíróság nem a Hpt, hanem a Ptk értelmében nyilvánította semmissé a szerződést, azaz rengeteg jelenlegi jogvita kizárható ezzel a győzelemmel. Az ítélet tegnap érkezett meg postán, és most szeretnénk elbüszkélkedni vele. 

A mai naptól természetesen az indokoló részt minden ügyvéd fel fogja használni a beadványaikban, ezzel tovább javítva és könnyítve a pergyőzelem lehetőségét, ami eddig sem volt rossz arányú (kb 98% feletti  ).

Ha szeretne ezzel az előnnyel élni, kérjük hívja a +36 70 932 5830-as telefonszámot egy első, díjmentes konzultációért.


Emlékeztetőül ezen ítéletet a bíróság is hivatalos sajtóközleményben adta ki, a következő linken érhető el:
http://www.birosag.hu/szakmai-informaciok/sajtokozlemeny/fovarosi-itelotabla-itelet-devizahitel-ugyben

A média is sokat foglalkozott vele

A pernyertes ügyfél beszámolója a per folyamatáról:

"Az én kálváriám kb. 2 és fél évvel ezelőtt kezdődött….2008-ban vettünk fel szabadfelhasználású hitelt az OTP Banktól 20 évre. Akkor még úgy tűnt hogy simán fogom tudni a havi törlesztőt rendezni…aztán sajnos az élet közbeszólt , a vállalkozásom nem úgy ment ahogy kellett volna , szétváltunk az üzlettársamtól, egyenlőre munka nélkül a két kiskorú gyermekkel egyedül , elválva….mivel először csúszásokkal aztán majd egyáltalán nem tudtam fizetni a törlesztőket levelet írtam a banknak hogy próbáljunk valami átmeneti megoldást találni erre a helyzetre legalább kis időre. Egyszer tudtunk tárgyalni , de az ő általuk felajánlott "megoldás" is vállalhatatlan volt számomra. Újra levelezés, majd a végső elutasítás h szerződést bontanak és egyösszegben 15 napon belül fizessem vissza a teljes összeget….sok millió Ft-ról van/volt szó temészetesen svájci frank alapon….ekkor nemtudom milyen szerencse folytán egy ismerősöm ajánlotta hogy keressem fel a barátját …így kerültem Dr. XXX Balázshoz….
Már az első konzultáció után megnyugodtam….átolvasta a szerződésemet , átbeszéltünk mindent és megbízást adtam az Ügyvéd Úrnak. Igazából a szerződés lényegi tartalmát ismertem de amint kiderült a sorok között nem tudtam olvasni…hogy is tudtam volna…"civil " vagyok, nem jogász.


Aztán elkezdődött …évente kb. 2 tárgyalással , majd elsőfokon elutasítással, másodfokon abszolút győzelemmel:)

Ahányszor találkoztunk az Ügyvéd Úrral mindig az én "nyelvemen " mondta el h éppen hol tartunk, mi várható h történjen….nagyokat bólogattam de leginkább a magabiztossága , a mérhetetlen tájékozottsága, a napra kész információk a fejben…soha nem kellett semmi után néznie, egy kérdésem sem maradt megválaszolatlan soha. Nem traktált felesleges paragrafusokkal úgysem értettem volna . A mi "kapcsolatunk " a maximális bizalomra épült.Persze h aggodalmaskodtam telefonban, emailekben….általában a beszélgetés mindig azzal ért véget h bízzak benne.
Azt tettem . És még akkor is bíztam amikor elsőfokon elutasítottak. Azt mondta h csatát vesztettünk , majd a háborút kell megnyernünk.

A gondolataimat azért szeretném megosztani más hasonló helyzetben lévő emberekkel mert ez egy nagyon igaz történet , nagyon lecsupaszítva….mégis nekünk a mindent jelentette …nem kerültem utcára a két gyerekemmel. Mertünk belevágni , az utca embere egy bankkal szemben…egyedül nem ment volna ..és egyedül senki ne is tegye.

Egy megfelelően megválasztott Ügyvéddel viszont igen…sokan lehetnék még kételyek között, a kilakoltatás, árverezés, stb előtt…szerintem egy alapos konzultációt mindenkinek megér az élete…..

Üdvözlettel :

Krupánszki Judit

Szólj hozzá

Hozzászólás