AZ EURÓPAI FAJ SZÁNDÉKOS IRTÁSA – KEMÉNY KIJELENTÉSEK AZ EURÓPAI PARLAMENTBEN

AZ EURÓPAI FAJ SZÁNDÉKOS IRTÁSA - KEMÉNY KIJELENTÉSEK AZ EURÓPAI PARLAMENTBEN.

AZ EURÓPAI FAJ SZÁNDÉKOS IRTÁSA – KEMÉNY KIJELENTÉSEK AZ EURÓPAI PARLAMENTBEN

[cn-social-icon]

Amiről a média mélyen hallgat…

Nick Griffin elmondta az EU parlamentben, hogy az európaiak ellenségei a baloldaliak, kapitalisták és cionisták célja az európaiak kiirtása saját hazájukban. Ezt nem-fehér bevándorlás és fajkeveredés útján akarják elérni, és folyamatosan hajtják végre gonosz tervüket. Tervük és akcióik fajirtás jellegűek, melyeket le kell állítani és azonnal megszüntetni annak kivitelezését.

loading...

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

[cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A BANKI ELSZÁMOLÁSI KÉPLET.
A BANKI ELSZÁMOLÁSI KÉPLET

A BANKI ELSZÁMOLÁSI KÉPLET [cn-social-icon] A kormány és a Bankszövetség által kötött megállapodás alapjául szolgáló elszámolási képlet. József Kardos -...

Vajon a hatóságok valóban tehetetlenek, vagy inkább más, - személyes érdekek miatt nem tesznek hatékony és törvényes lépéseket?
TÉNYLEG NAGY A BAJ – A HATÓSÁGOK TEHETETLENEK A LOMBARDDAL SZEMBEN

TÉNYLEG NAGY A BAJ - A HATÓSÁGOK TEHETETLENEK A LOMBARDDAL SZEMBEN [cn-social-icon] Vajon a hatóságok valóban tehetetlenek, vagy inkább más,...

Close