AZ ÚTZÁR + FOTÓK!

AZ ÚTZÁR + FOTÓK!

AZ ÚTZÁR

Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!

Gyere ki az utcára, hogy ne kerülj utcára! – 4 órás útzár. Mert megmondtuk, hogy négy óra lesz. 
 [cn-social-icon]

Most is nehezen találok szavakat, mint ahogyan 19-én 16 óra előtt kicsivel, miközben a Bazilika felöl érkeztem a gyülekező helyhez.
Közel 150 embert láttam, nagyrészüket sárgában. 150 embert, akik közül nagyon sokan úgy készültek, hogy ha kell, elvitetik magukat. 150 bátor harcost, akiket már nem érdekel, hogy a hatalom mit mond. Ők azok, akik igazságért, szabadságért, akár szabályokat is sértenének.
 
Lesz még erre alkalom. Biztos vagyok benne, hogy hosszú és rögös lesz még az út. Mindent megtesznek, – mint ahogyan most is – hogy a formálódó, valódi ellenállást megtörjék. Megpróbálnak megfélemlíteni, cseleket alkalmaznak, dumagépeket küldenek, gumicsontokat dobnak…
De mi megyünk tovább. Inkább kevesen az igaz úton, mint megalkuvókkal, árulókkal, vagy álmodozókkal a zsákutcákba.
Tegnap láttam a csillogó tekinteteket. Azokban benne volt az elszántság, benne volt az áldozatkészség. 
Azok a tekintetektől én megijednék, ha kifosztó, vagy azok kiszolgálója lennék.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.


Örülök a sok felszólalásnak. Örülök az aktivitásnak. Ezt kell tovább fokozni, Az aktívaknak még aktívabbaknak kell lennie. A többieknek végre cselekedniük kell.
 
Fokozzuk a nyomásgyakorlást. Július 5-én vasárnap találkozunk Trócsányi lakásánál, és megkérdezzük a bankmentő törvényekről, és arról a 14 óráról, amit a bankárok parancsára a vitával töltöttek. 
Ha már ott leszünk beköszönünk Csányihoz, Matolcsihoz, Orbánhoz, Rogánhoz, Vargához. Mivel vásárolni délután sem mehetünk, dalolunk kicsit Semjénnek is.
A túra gyalogosan, autóval, és tömegközlekedéssel is teljesíthető.
 Ott a végén fogjuk megbeszélni a legkitartóbbakkal a következő nyomásgyakorlást.
 
Természetesen most sem fog érdekelni, hogy tudomásul veszik-e a rendezvényt. Mi ott leszünk. Gyülekező 10 óra körül. A létszám itt is fontos, de nem miattunk, hanem miattad. Magadért gyere el!
 
Nagyon örülök, hogy ilyen bátor, kitartó emberekkel harcolhatok. Este fél kilenckor is a hideg szél – és sokaknál betegségek – ellenére is még közel százan ültünk az úton.
 
Képek a demóról: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1155440464481897.1073741936.626932930665989&type=3 
 
 
Tisztelettel: Póka László Nem adom a házamat mozgalom 0630-931-9802 
[cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM