Devizahitelezés – Damm Andrea és Varga István. “KÖTELEZŐ ANYAG!”

Devizahitelezés-Damm Andrea és Varga István. KÖTELEZŐ ANYAG! Kérjük továbbadni!

A videó után olvasható levél 2013-08-18-ánelküldve: Orbán Viktor miniszterelnöknek, Varga Mihály, Nemzetgazdasági Miniszternek, a parlamenti pártok frakcióvezetőinek, illetve az összes parlamenti képviselőnek.

Tisztelt jogalkotó országgyűlési képviselő hölgyek és urak!

A sajátságos hazai „deviza-hitelezéssel” és az azzal összefüggő emberi tragédiákkal kapcsolatban mellékelten megküldjük önöknek (az internetes linkre kattintva elérhető) Echo Tv, Kiút többszemközt című, 2013-08-03 (Vágott, 15 perc) anyagát.

Kérjük, hogy nézzék meg, és a riportban elhangzott kijelentéseket figyelembe véve alapvető kötelességüknek megfelelően haladéktalanul oldják meg a magyar társadalom és a gazdaság nagy részét érintő problémát. Az előzmények és a rendelkezésre álló anyagok ismeretében természetesen elvárjuk, hogy ezt a problémahalmazt ne üzleti alapon akarják megoldani.

Üdvözlettel

A Nemzeti Civil Kontroll Polgárjogi Mozgalom megbízásából

Navratil Attila

NCK alapító

www.civilkontroll.com

A videó elérhetősége:  http://www.civilkontroll.com/devizahitelezes-damm-andrea-es-varga-istvan-kotelezo-anyag/

 

Kapcsolódó cikkek:

Feltétlenül nézd meg-Dr. Damm Andrea a semmis szerződésekről+iratminták!​

FIGYELEM! A devizahitelesek spekuláció miatt perelhetnék a bankokat+HANGFELVÉTEL!​

Semmisség esetén egy összegben kell visszafizetni a “deviza-hitelek” fennmaradó részeit?​

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM