A BANKI ELSZÁMOLÁSI KÉPLET

A BANKI ELSZÁMOLÁSI KÉPLET.

A BANKI ELSZÁMOLÁSI KÉPLET

[cn-social-icon]

A kormány és a Bankszövetség által kötött megállapodás alapjául szolgáló elszámolási képlet.

József Kardos – ‎Banki adósok oldala. ( az elszámolás megértését segítő képlet az oldal alján)

Ma jött meg a válasz a K&H-tól a jogfenttartó levelünkre.

Küldtek egy matematikai képletet hogy ez alapján megtudok mindent amit az elszámolásukból kell.
Be kell valljam elég hülye vagyok a matek ezen szintjéhez, de van egy matektanár ismerősöm és megkérem fordítson matekból hülyére.Kicsi lesz az esélye, de hátha.

Ennyit a bankokról, tudják hogy hülyék vagyunk és ez a nesze semmi fogd meg jól. Na, mindegy.Lehet hogy hülye vagyok a matek ezen szintjéhez, meg elég hülye voltam hogy ezt a sz*rt rám tudták beszélni, de a hülye most elmegy ügyvédhez és irány a bíróság, hagy fröcsögjön a vér.

Bocs mindenkitől, csak úgy kikívánkozott…

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.[cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM