A DEVIZAHITELES MENTŐ TERV.

A DEVIZAHITELES MENTŐ TERV.

A DEVIZAHITELES MENTŐ TERV.

[good_old_share]


loading...

Milliárdos kifosztó gépezet működtetését legalizálta a kormány. "Devizahitelezés"-a pártok és ideológiák felett álló probléma.A devizahitelezés alapját jelentő eredeti jogviszonyokat 2001-ben az első Orbán-kormány engedélyezte.

A bankok többféle technikával minden egyes elszámolásban csalnak-állítja dr. Varga-Damm Andrea. A kilakoltatások, végrehajtások pedig jogellenesen folynak.

Bár a FIDESZ-KDNP korábban a választási kampányában azt állította, senkit sem hagynak az út szélén, most a kilakoltatások felfüggesztése miatt is indított rendkívüli parlamenti ülésen nem vett részt. 
loading...

Kártalanítaná a Jobbik a devizahiteleseket. A párt szerint a kormány egy milliárdos kifosztást legalizált, miközben több ezer család még mindig bajban van. A stúdióba vártuk Varga-Damm Andreát, a Jobbik képviselőjelöltjét.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
AZ ÁTVERT "DEVIZÁSOKKAL" PARÁDÉZOTT AZ ELLENZÉK, AZTÁN MAGUKRA HAGYTÁK ŐKET.
AZ ÁTVERT “DEVIZÁSOKKAL” PARÁDÉZOTT AZ ELLENZÉK, AZTÁN MAGUKRA HAGYTÁK ŐKET.

AZ ÁTVERT "DEVIZÁSOKKAL" PARÁDÉZOTT AZ ELLENZÉK, AZTÁN MAGUKRA HAGYTÁK ŐKET. [good_old_share] Az MSZP és a DK még ott sem képviseltette...

KÁSLER ÁRPÁD ÜZENETE AZ ÁTVERT DEVIZAKÁROSULTAKHOZ-KIFOSZTOTTAK KOALÍCIÓJA.
KÁSLER ÁRPÁD ÜZENETE AZ ÁTVERT DEVIZAKÁROSULTAKHOZ-KIFOSZTOTTAK KOALÍCIÓJA.

KÁSLER ÁRPÁD ÜZENETE AZ ÁTVERT DEVIZAKÁROSULTAKHOZ-KIFOSZTOTTAK KOALÍCIÓJA. [good_old_share] LEPJÜK MEG A KÉPVISELŐKET  (terjeszteni minden eszközzel).   KIFOSZTOTTAK KOALÍCIÓJA Mindjárt vége...

Close