A DEVIZAHITELES MENTŐ TERV.

A DEVIZAHITELES MENTŐ TERV.

A DEVIZAHITELES MENTŐ TERV.

[good_old_share]


Milliárdos kifosztó gépezet működtetését legalizálta a kormány. "Devizahitelezés"-a pártok és ideológiák felett álló probléma.A devizahitelezés alapját jelentő eredeti jogviszonyokat 2001-ben az első Orbán-kormány engedélyezte.

A bankok többféle technikával minden egyes elszámolásban csalnak-állítja dr. Varga-Damm Andrea. A kilakoltatások, végrehajtások pedig jogellenesen folynak.

Bár a FIDESZ-KDNP korábban a választási kampányában azt állította, senkit sem hagynak az út szélén, most a kilakoltatások felfüggesztése miatt is indított rendkívüli parlamenti ülésen nem vett részt. 
Kártalanítaná a Jobbik a devizahiteleseket. A párt szerint a kormány egy milliárdos kifosztást legalizált, miközben több ezer család még mindig bajban van. A stúdióba vártuk Varga-Damm Andreát, a Jobbik képviselőjelöltjét.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM