DEVIZAHITELEK – A HÁBORÚ FOLYTATÓDIK ÉS NYERNI FOGUNK!

DEVIZAHITELEK - A HÁBORÚ FOLYTATÓDIK ÉS NYERNI FOGUNK!

DEVIZAHITELEK – A HÁBORÚ FOLYTATÓDIK ÉS NYERNI FOGUNK!

[good_old_share]


loading...

Horváth Rudolf – Semmilyen jogszabály nem kötelez senkit nem bizonylatolható követelések teljesítésére.

 

A bankok semmit nem tudnak bizonylatolni a követeléseikből, annak ellenére sem, hogy deviza eladási és vételi árakból számoltak, ami kereskedelemre utal.Árfolyamkockázat valós devizakereskedelem nélkül nem kerülhet egy pénzügyi jogügyletbe.

A devizahitelezésnek hazudott banki termékekben csak átszámítás volt a devizanemek között, de az átszámításnak nincs árfolyam kockázata, hiszen az csak egy matematikai művelet. A valós pénzváltás, ellentétben az átszámítással, minden esetben bizonylatköteles.

Egy banki nyilvántartásra alapított követelés nem közhiteles, azt pénzügyi bizonylatokkal kellene alátámasztani. A bankok kizárólag a magyar közjegyzők közreműködésével próbálják legalizálni a saját nyilvántartási adataikat tényként. Aki ezt ma nem látja át, az vesztett.

loading...

Deviza károsultak!

A bankok, közjegyzők, végrehajtók közötti háború legerősebb támadásait éljük át mostanában.

 

Sajnos olyan még nem volt a történelemben, hogy a nyertes oldalon se lettek volna áldozatok, veszteségek.

Figyeljünk egymásra, és ne hagyjuk magára sérültjeinket. Mi eddig az ország kistelepülési önkormányzatainak közel felét kerestük meg olyan kéréssel, hogy biztosítson lakható, vagy lakhatóvá tehető ingatlant deviza károsultaknak.Mindössze 5 önkormányzat válaszolt egyáltalán, de sajnos ingatlant még egyik sem tudott felajánlani.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Egy kilakoltatásnál, amikor már az ingatlan tulajdonjoga hónapok óta át van jegyezve más nevére, már nem lehet valós érdemi segítséget nyújtani, csak a politikai cirkusz nézettségét növelni.

Védekezésből előre kell felkészülni. Tehát ha valaki tud olyan ingatlant, ingatlanokat, ahová elhelyezhetők lennének károsultak, kérem, jelezze, és nem ötletelgetéseket várunk, hanem aktív hozzáállást. A háború folytatódik és nyerni fogunk. Horváth Rudolf.

NCK: A 2018-09-20.-i. EUB C-51/17 ítélet kihirdetése után várjuk a kormány sürgősségi intézkedését a „deviza”-hitelekkel kapcsolatos végrehajtások és kilakoltatások azonnali felfüggesztésére, amellyel (legalább) a vétlen károsult áldozatok további ingatlan és vagyonvesztését meg lehet állítani. Ez csak pillanatnyi megoldás, amely csak tűzoltásra jó! A törvényalkotók további sürgős intézkedései elkerülhetetlenek!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
VÉGET ÉR A DEVIZÁS ÁLDOZATOK SOKÉVES SZENVEDÉSE ÉS GYŐZ AZ IGAZSÁG.
VÉGET ÉR A DEVIZÁS ÁLDOZATOK SOKÉVES SZENVEDÉSE ÉS GYŐZ AZ IGAZSÁG.

VÉGET ÉR A DEVIZÁS ÁLDOZATOK SOKÉVES SZENVEDÉSE ÉS GYŐZ AZ IGAZSÁG. [good_old_share] MORVAI: A DEVIZAHITELES ÁLDOZATOK KILAKOLTATÁSÁNAK AZONNALI BESZÜNTETÉSE KÖVETKEZZEN...

A FOGYASZTÓ SZABADUL A TARTOZÁS ALÓL ÉS KÁRTÉRÍTÉST IS KÖVETELHET?
A FOGYASZTÓ SZABADUL A TARTOZÁS ALÓL ÉS KÁRTÉRÍTÉST IS KÖVETELHET?

A FOGYASZTÓ SZABADUL A TARTOZÁS ALÓL ÉS KÁRTÉRÍTÉST IS KÖVETELHET? [good_old_share] - kérem megosztani, add tovább és terjeszd - DEVIZAHITELES...

Close