AZ ÁRFOLYAMKOCKÁZATOT NEM VISELHETI AZ ADÓS!

AZ ÁRFOLYAMKOCKÁZATOT NEM VISELHETI AZ ADÓS!

AZ ÁRFOLYAMKOCKÁZATOT NEM VISELHETI AZ ADÓS!

[good_old_share]


A DEVIZAKÁROSULTAK INDOKOLATLANUL ELVETT PÉNZÉT VISSZA KELL ADNI!

 

Ezt a sajtótájékoztatót érdemes megnézni/hallgatni! …Ja…és természetesen megosztani! VIDEÓ AZ OLDAL ALJÁN!

 

A "devizahiteles" ügyek – az árfolyamkockázattal kapcsolatos tájékoztatás körülményeit a bíróságnak hivatalból kell vizsgálnia!

loading...FIGYELJ: "Ha az ítélőtábla az Európai Bíróság döntésének szó szerinti alkalmazásával dönti el az ügyet, akkor NEM TUD NEM IGAZAT ADNI AZ "ADÓSNAK"

Ez pedig azt jelenti, hogy jogerős döntés születik arról, hogy az árfolyamkockázatot nem viselheti az "adós".

 

„Magyarországon ugyanis 2013 decembere óta nem vagyunk annyira jóhiszeműek a Kúria döntéseivel kapcsolatban, mivel a 6/2013-as ítélettel azt üzente a magyar társadalomnak, hogy nem hajlandó az adósok és a fogyasztók érdekében tevékenykedni, hanem a pénzügyi közvetítő rendszer hatalmasságának áldozza be tevékenységét”

A "deviza"-károsultak is kezdenek ébredezni. Egyre többen értik meg, hogy a C-51/17 számú ítéletnek milyen óriási jelentősége van a szerződések tekintetében!

Néhány gondolat a károsultaktól:

Csak a forintban felvett összeg visszafizetése jöhet szóba és csakis az! Csaltak a bankok, szembe kell nézni a következményekkel! Csalóknak börtön jár, nem kamat!!!!!

– Nem forintositani, hanem eltörölni kell, igy is jól jártak az UZSORÁS BANK-OK!!!!!!! VAGY VISSZAMENŐLEG ELSZÁMOLNI A FELVÉTELKORI ÁRFOLYAMON!!!!! SZERINTEM IGY IGAZSÁGOS, AZT HISZEM KI VAN MÁR FIZETVE DUPLÁN A FELVETT ÖSSZEG, VAGY TÉVEDEK?????

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading...
loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
ÚJRA FORINTOSÍTÁS-DE MOSTMÁR FELVÉTELKORI ÁRFOLYAMON?
ÚJRA FORINTOSÍTÁS-DE MOSTMÁR FELVÉTELKORI ÁRFOLYAMON?

ÚJRA FORINTOSÍTÁS-DE MOSTMÁR FELVÉTELKORI ÁRFOLYAMON? [good_old_share] Nem nagyon lehet már ezt a „deviza”-hiteles témát tovább húzni. Még akkor sem, ha...

A DEVIZAHITELEK ÁLDOZATAIÉRT.
A DEVIZAHITELEK ÁLDOZATAIÉRT.

A DEVIZAHITELEK ÁLDOZATAIÉRT. [good_old_share] Egri Erzsébet - A devizahitelek ÁLDOZATAIÉRT. (Ti küldtétek) Az imént hívott, egy hölgy ismerősöm - egy...

Close