AZ ADÓSOKAT BECSAPTÁK, MEGTÉVESZTETTÉK.

AZ ADÓSOKAT BECSAPTÁK, MEGTÉVESZTETTÉK.

AZ ADÓSOKAT BECSAPTÁK, MEGTÉVESZTETTÉK.


Semmissé nyilvánítható a szerződés!

Ha az "adós" bizonyítani tudja, hogy nem tájékoztatták megfelelően az árfolyamkockázatról, akkor semmissé nyilvánítható a szerződés!Szülessen új törvényi szabályozás a devizahitelek ügyében!
A bankok nem tájékoztatták megfelelően ügyfeleiket az árfolyamkockázatról.

Ki tud pert indítani, akinek éppen most viszik az ingatlanát vagy éppen most akarják kiemelni a családból a gyermekét? Ő most hogyan fog pert indítani?!

A fideszesek nagyon jól tudták (és hangoztatták is 2010-11-ben), hogy a bankok becsapták, megtévesztették az ügyfeleiket. Dr. Szakács László.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

A kormány egy jogszabállyal enyhíthetne egymillió ember sorsán!

https://www.facebook.com/dr.szakacs.laszlo.mszp/videos/508698703059945/

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM