Egyre többen…

Tudom, hogy mindenkit váratlanul ért a bejelentésünk, de hadd oszlassam el a kételyeket.

Ha visszaolvassák felvezető kommunikációnkat akkor láthatják, hogy volt egy fordulat, mégpedig február hatodikán, amikor előre beharangoztuk, hogy nagy valószínűséggel előre hozzuk a megmozdulás időpontját, ha a szükség úgy kívánja.

loading...

Nos a következőkről van szó. Hatodikán teljesen megbízható forrásból értesültem, hogy a Gyulán ülésező Fidesz frakció, meghozta azt a döntést, hogy „dolguk végeztével” egy provokatív kommunikációt tesznek közzé, amire nagy valószínűséggel rávetem magam és összerántok felkészületlen állapotban egy demonstrációt. Az időjárás előrejelzések alapján is minden feltétel adott volt ahhoz, hogy sikertelen próbálkozás legyen.

      

Joggal megkérdezhetik, hogy ha mindezt tudtam, akkor mégis miért ültünk fel a csalinak, akkor amikor a többi szervezet nem dőlt be ennek? Hát többek között azért vagyunk folyamatosan lépés előnyben, mert képesek vagyunk felmérni az aktuális helyzeteknek előnyeit és hátrányait. Minden lépés rejt kockázatokat, de a mai nap beigazolta, hogy helyesen döntöttünk.

A nekünk felállított kelepcét, ellenük fordítjuk. Szép számmal gyűltek össze emberek a hideg és havazás ellenére és végig kitartottak. Példát mutattak mindenkinek aki otthonról várja a győzelmet. Mivel tudtuk előre, hogy kijön a kommunikáció és azt is, hogy milyen szándékkal, éppen csak a szöveget nem ismertük, ezért kialakítottuk a stratégiánkat és innentől kezdve, elveszíti a jelentőségét az, hogy szándékos vagy véletlen kommunikációról van szó.

Szándékosan vagy sem, de biztosították a jogalapot a „spontán” elindítandó folyamatoknak. Itt a siker vagy bukás azon van, hogy tudunk-e folyamatos létszám gyarapodást felmutatni. Az előrejelzések alapján igen. Ma 120 ember tartott ki a hideg ellenére és sokan jelezték vidékről a holnapi érkezésüket.

loading...

Holnapra legyünk kettőszázan vagy többen, holnaputánra pedig még többen és így beindul a láncreakció. Hihetetlen jó élmény volt ahogy az emberek elkezdték megszervezni önmagukat. Volt aki poharakat hozott, volt aki teát, mások szállást biztosítanak a vidékieknek. Estére beérkezett az ajánlat, hogy 70-80 vidéki embert elszállásolnak Budapesten ingyen. Igaz szerény körülmények között, de zuhanyzási lehetőségek és fűtött helyiség van.

      

Így kezdődnek a nagy dolgok és akik kételkedtek majd elmondják utólag, hogy ők megmondták, de ez így volt és így lesz, nincs ezzel semmi baj.

Este hétre bementem a Teve utcai Rendőrpalotába egyeztetésre, kilencre már végeztünk is. Holnap azaz feb. 10.-én újból gyülekezünk a Kossuth téren reggel 10 órától. Hétfőn viszont új helyszín van a már korábban bejelentett rendezvényre való tekintettel, sokan emiatt is aggódtak, hogy összemosnak a szocik féle meneteléssel. Aggodalmuk ok nélkülinek bizonyult ismételten, mert ezen a napon a Bankcenter előtt gyülekezünk (Szabadság tér 7) .

Száz szónak is egy a vége, mi itt vagyunk a gáton és várunk Önökre. Lassan nem lesz kifogás a távolmaradásra, mert minden adott. Szóval tessenek felállni a fűtött lakásból és jó vastagon, rétegesen felöltözni. Bakancs, sapka, kesztyű, kötelező. Addig maradunk itt, amíg ezrek nem jönnek. ugye nem akarják hogy itt legyek hónapokig? El kell érni a kritikus tömeget, de ez sajnos nem megy egyik pillanatról a másikra, de ha végig pereskedtem a dolgot Luxembourgig akkor ezt is megcsináljuk.

Na viszlát, holnap a helyszínen, Budapesten a Kossuth téren.

Kásler Árpád
Budapest, 2013.02.09

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
Árpád kint van a Kossuth téren!

Lassanként gyűlnek a támogatók. Bár még kevesen vagyunk, kitartunk. Most van itt az ideje, hogy a fotelforradalmárok is összekapják magukat!...

VISSZATEKINTÉS – HOGY EZEKET SE FELEJTSÜK EL!

Az ilyen, és ezekhez hasonló tetvek miatt tartunk itt! Minden politikust és rendőri vezetőt hazaárulással vádolunk, akik különböző párt és...

Close