NA, KÉREM! EZ A VÉG KEZDETE!

NA, KÉREM! EZ A VÉG KEZDETE!

NA, KÉREM! EZ A VÉG KEZDETE!

Magyarországon dübörög a demokrácia! (?)

Előre le szeretnénk szögezni, hogy szerkesztőségünk viszonylag ritkán szokott ATV-s felvételeket közzétenni a honlapon, de ebben az esetben úgy éreztük, hogy az alábbi felvétel közzétételére feltétlenül szükség van.

Ez azért van így, mert az ATV vendégül látta Hack Pétert, az ELTE tanszékvezetőjét, aki szinte szó szerint, és rendkívül közérthető módon mondta el véleményét, amellyel megegyezik szerkesztőségünk véleménye is a botrányos népszavazási kezdeményezés akadályozása kapcsán.

loading...

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/Véleményünk az, hogy ezzel a cselekménnyel hazánkban az erkölcsi értékekkel együtt a köz, és a jogbiztonság – és így az egész demokratikus berendezkedés is megdőlt. Sajnos az érzésünk az, hogy a "kopaszokként" emlegetett uraknak fogalmuk sincs arról, hogy kiknek az érdekében cselekedtek…A felvételt érdemes mindenkinek megnézni, és értelmezni is azért, hogy megértse: mi is történt ott jogilag valójában.


Érdemes meghallgatni Hack Péter, az ELTE tanszékvezetőjének mondandóját, és kérjük a cikk megosztását is!Az ötvenes éveket idézik a népszavazás körül történtek, mondta Hack Péter, az ELTE tanszékvezetője az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. A Btk. szabályozza a szavazást, népszavazást, aki akadályozza azt, 3 évig terjedő szabadságvesztéssel sújtható, magyarázta a jogász, és hozzátette, nem is érti, hogyan nem marasztalták el a választási irodában múlt héten megjelent kopasz férfiakat, akikről kimondták, hogy akadályozták a kérdés leadását.

loading...
Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
KILAKOLTATÁSI MORATÓRIUM - SAJÁTSÁGOS NÉPSZAVAZÁS.
KILAKOLTATÁSI MORATÓRIUM – SAJÁTSÁGOS NÉPSZAVAZÁS

Az alábbi levéllel keresem meg a mellékletben olvasható iratok alapján az Európai Bizottság Jogérvényesítési és Fogyasztópolitikai Főigazgatósága ügyintézőjét. [cn-social-icon] Tekintettel...

A BANKVEZETŐ VALLOMÁSA.
A BANKVEZETŐ VALLOMÁSA

A BANKVEZETŐ VALLOMÁSA [cn-social-icon] Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda   Ma reggel 8.30-kor kezdődött a Varsányiban a tárgyalás. Ehhez tegnap...

Close