NA, KÉREM! EZ A VÉG KEZDETE!

NA, KÉREM! EZ A VÉG KEZDETE!

NA, KÉREM! EZ A VÉG KEZDETE!

Magyarországon dübörög a demokrácia! (?)

Előre le szeretnénk szögezni, hogy szerkesztőségünk viszonylag ritkán szokott ATV-s felvételeket közzétenni a honlapon, de ebben az esetben úgy éreztük, hogy az alábbi felvétel közzétételére feltétlenül szükség van.

Ez azért van így, mert az ATV vendégül látta Hack Pétert, az ELTE tanszékvezetőjét, aki szinte szó szerint, és rendkívül közérthető módon mondta el véleményét, amellyel megegyezik szerkesztőségünk véleménye is a botrányos népszavazási kezdeményezés akadályozása kapcsán.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/Véleményünk az, hogy ezzel a cselekménnyel hazánkban az erkölcsi értékekkel együtt a köz, és a jogbiztonság – és így az egész demokratikus berendezkedés is megdőlt. Sajnos az érzésünk az, hogy a "kopaszokként" emlegetett uraknak fogalmuk sincs arról, hogy kiknek az érdekében cselekedtek…A felvételt érdemes mindenkinek megnézni, és értelmezni is azért, hogy megértse: mi is történt ott jogilag valójában.


Érdemes meghallgatni Hack Péter, az ELTE tanszékvezetőjének mondandóját, és kérjük a cikk megosztását is!Az ötvenes éveket idézik a népszavazás körül történtek, mondta Hack Péter, az ELTE tanszékvezetője az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. A Btk. szabályozza a szavazást, népszavazást, aki akadályozza azt, 3 évig terjedő szabadságvesztéssel sújtható, magyarázta a jogász, és hozzátette, nem is érti, hogyan nem marasztalták el a választási irodában múlt héten megjelent kopasz férfiakat, akikről kimondták, hogy akadályozták a kérdés leadását.

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM