BEDŐLT HITEL – JÁRT MÁR ÍGY VALAKI?

BEDŐLT HITEL - JÁRT MÁR ÍGY VALAKI?

BEDŐLT HITEL – JÁRT MÁR ÍGY VALAKI?

[good_old_share]


Érdemes elolvasni!

 

Az alább olvasható megdöbbentő bejegyzést tette közzé egy károsult-társunk. Az ügyének vannak előzményei.Néhány héttel korábban közöltünk egy cikket arról, hogy milyen aljas módon bánhatnak el a végrehajtók, követeléskezelő cégek a károsultakkal. A cikk címe: FIGYELEM! ÚJ TRÜKK A KILAKOLTATÁSOKNÁL!

És sajnos most itt a fenti cikk megerősítése:

B József: Szép napot sorstársak!

 

Ma újabb pofont kaptam a nagy Magyar Demokráciától! Bedőlt lakáshiteles vagyok, pénteken a lakásom ajtajánál állva jöttem rá, hogy valaki feltörte, és zárat cserélt az bejárati ajtón!

Semmi értesítés, figyelmeztetés, felszólítás!

Mivel Dr Z Levente üldözöttje vagyok én is, elrobogtam az irodájába, hogy ez mi akar lenni!?

Ott kedvesen, de határozottan elhajtottak a p..csába, és közölték, hogy a Bátor Pénzügyi Zrt-nek adták át az ügyet! Velük most beszéltem, és semmiről nem tudnak, vagy csak játszák az ostobát!

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

És a lakás már fönt van az elektronikus árverési oldalon, a bútoraim, és mindenem odabent!

Járt már így valaki!? –  B József.

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM