AKAROM, HOGY MILLIÓK IGAZSÁGA GYŐZZÖN – PÓKA LÁSZLÓ

AKAROM, HOGY MILLIÓK IGAZSÁGA GYŐZZÖN - PÓKA LÁSZLÓ.

AKAROM, HOGY MILLIÓK IGAZSÁGA GYŐZZÖN – PÓKA LÁSZLÓ

[cn-social-icon]

Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!

 

A bíróság helyben hagyta a rendőrség tiltó határozatát. Ebből az következik, hogy pénteken én szabályt fogok sérteni.
Mindenképpen az aszfalton fogok ülni sárgában, hangosítóval, és síppal a kezemben. Nyilván ez nem fog tetszeni a hatalomnak, és mindent meg fognak tenni, hogy ezt megfelelően díjazzák.
 
Tulajdonképpen a diktatórikus hatalom szempontjából ez volt az egyetlen ésszerű döntés. -Találni egy bírót, aki képes ellentétes döntést hozni, mint május elején ugyan ilyen esetben, ugyan ilyen tiltásra, ugyanez a bíróság. Akkor hatályon kívül helyezték a rendőrség tiltó határozatát.
 
Azt már észrevették, hogy megvolt az egy óra, megvolt a két óra, és most, ha meglesz a négy óra, akkor már semmi nem akadályozza meg a nyolc órát, a tizenhat órát… – És ha ez így megy tovább, akkor néhány száz ember győzelemre viszi az ügyet.
Ezt ezek a mocskok nagyon nem akarják.
– Én viszont akarom. Nagyon akarom, hogy milliók igazsága győzzön, és a kizsákmányoló pénzhatalom a helyére kerüljön.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Mi történik, ha néhányan a tiltás ellenére, vagy előzetes bejelentés nélkül leülünk, mintegy szándékos szabálysértést elkövetve, mintegy polgári engedetlenséget tanúsítva?
– HA csak páran tesszük, akkor begyűjtünk egy újabb szabálysértési eljárást, lesz rólunk néhány fotó, és majd bíróságon megvitatjuk, hogy kell-e közmunkára mennünk.
– Ha többen, ötvenen, százan leülünk, akkor lesz egy remek sajtóhír a szabálysértés, vagy szabálysértések mellett.
– Ha több százan leülünk a tiltás ellenére, akkor nagy lépést teszünk a győzelem felé.
– Ha több ezer ember egyszerre szabályt sért, akkor győz az igazság, az eltörlés, a kártalanítás, a felelősségre vonás.
 
Én a győzelemre szavazok.
 
Eseményoldal: https://www.facebook.com/events/887688194653155/
 
Tisztelettel: Póka László
Nem adom a házamat mozgalom
0630-931-9802 
[cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM