GONDOLATOK – BARABÁS GYULA – PÉNZÜGYI FOGYASZTÓVÉDELEM

loading...

GONDOLATOK – BARABÁS GYULA – PÉNZÜGYI FOGYASZTÓVÉDELEM

  • Facebook
  • Googleplus
  • Youtube
  • Twitter

Barabás Gyula – Pénzügyi fogyasztóvédelem

 

Nincs racionális érv arra vonatkozóan, hogy az autókereskedők – különösen a használt autók nepperei – a jövőben a kölcsönszerződések megkötésénél közreműködjön vagy akár a finanszírozó szolgáltatót aláírásával is képviselje!

Az elmúlt évek gyakorlata bebizonyította, hogy a jutalékhalmozott kereskedések a leütéses rablás kategóriához hasonlóan jártak el a tájékoztatás és a gondosnak sem nevezhető szerződéskötés előkészítésében!Ennyi hamis aláírással más területen soha nem lehet találkozni, mint itt, ezekben az esetekben! A használt autók fiktív, a valóságtól magasabb áron történő árazási, annak lepapírozása és ennek finanszírozó felé történő bemutatása csalások sorozatához, okirat-hamisításokhoz és fiktív számlázásokhoz kapcsolódott csakis azért, hogy minimális vagy önrész nélküli vásárlásokat eszközöljenek olyan hitellel, amelyek után a közvetítői jutalék jóval magasabb volt, mint egy használt autón fogható haszon!

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Ezeket a hiteleket forintositani teljesen felesleges , mert ezeket inkább meg kellene szüntetni úgy ahogy vannak! Lecsukni pedig csak az elévülés miatt nem lehet már senkit!

A forintosításról

 

Azt gondolom, hogy ha 200 Ft környéken történt volna a forintosítás, vissza adtàk volna tisztességesen a kamatemelést és 4 százalékos hitelt adtak volna, töredéke lett volna azoknak az embereknek a száma, akik ma ilyen mértékű felháborodást és elégedetlenséget éreznénk!Ez sem lett volna egy jogállami megoldás de …. Ez egy nagy lehetőség elmulasztása volt, sajnos sokadszor!

A bankszektor ezzel a lépésével saját ügyfeleit és saját hitelállományát is tönkre tette hosszú időre!

A magyar bankvezetők alkalmatlanok arra, hogy egy kiemelten fontos gazdasági szektorban vezetőként megjelenjenek és erre jó példa a még mindig tapasztalható határtalan önteltségük! 

  • Facebook
  • Googleplus
  • Youtube
  • Twitter
Email

Szólj hozzá

Hozzászólás