GONDOLATOK – BARABÁS GYULA – PÉNZÜGYI FOGYASZTÓVÉDELEM

GONDOLATOK – BARABÁS GYULA – PÉNZÜGYI FOGYASZTÓVÉDELEM.

GONDOLATOK – BARABÁS GYULA – PÉNZÜGYI FOGYASZTÓVÉDELEM

[cn-social-icon]

Barabás Gyula – Pénzügyi fogyasztóvédelem

 

Nincs racionális érv arra vonatkozóan, hogy az autókereskedők – különösen a használt autók nepperei – a jövőben a kölcsönszerződések megkötésénél közreműködjön vagy akár a finanszírozó szolgáltatót aláírásával is képviselje!

loading...

Az elmúlt évek gyakorlata bebizonyította, hogy a jutalékhalmozott kereskedések a leütéses rablás kategóriához hasonlóan jártak el a tájékoztatás és a gondosnak sem nevezhető szerződéskötés előkészítésében!Ennyi hamis aláírással más területen soha nem lehet találkozni, mint itt, ezekben az esetekben! A használt autók fiktív, a valóságtól magasabb áron történő árazási, annak lepapírozása és ennek finanszírozó felé történő bemutatása csalások sorozatához, okirat-hamisításokhoz és fiktív számlázásokhoz kapcsolódott csakis azért, hogy minimális vagy önrész nélküli vásárlásokat eszközöljenek olyan hitellel, amelyek után a közvetítői jutalék jóval magasabb volt, mint egy használt autón fogható haszon!

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Ezeket a hiteleket forintositani teljesen felesleges , mert ezeket inkább meg kellene szüntetni úgy ahogy vannak! Lecsukni pedig csak az elévülés miatt nem lehet már senkit!

A forintosításról

 

Azt gondolom, hogy ha 200 Ft környéken történt volna a forintosítás, vissza adtàk volna tisztességesen a kamatemelést és 4 százalékos hitelt adtak volna, töredéke lett volna azoknak az embereknek a száma, akik ma ilyen mértékű felháborodást és elégedetlenséget éreznénk!

loading...Ez sem lett volna egy jogállami megoldás de …. Ez egy nagy lehetőség elmulasztása volt, sajnos sokadszor!

A bankszektor ezzel a lépésével saját ügyfeleit és saját hitelállományát is tönkre tette hosszú időre!

A magyar bankvezetők alkalmatlanok arra, hogy egy kiemelten fontos gazdasági szektorban vezetőként megjelenjenek és erre jó példa a még mindig tapasztalható határtalan önteltségük! [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
FORINTOSÍTÁS - MIKOR ROBBAN A KAMATBOMBA?
FORINTOSÍTÁS – MIKOR ROBBAN A KAMATBOMBA?

FORINTOSÍTÁS - MIKOR ROBBAN A KAMATBOMBA? [cn-social-icon] Azoknak az adósoknak, akik most elfogadják ún. „devizahitelük” forintosítását, számítaniuk kell arra, hogy...

DEVIZAKÁROSULTAK KESERŰ IGAZSÁGA.
DEVIZAKÁROSULTAK KESERŰ IGAZSÁGA

DEVIZAKÁROSULTAK KESERŰ IGAZSÁGA Járvás Éva - Aki áldozat, az önmaga áldozata. Ma már nem mondhatja senki, hogy a bank áldozata. [cn-social-icon]...

Close