FONTOS DOKUMENTUMOK A „DEVIZAKÁROSULTAKNAK”-BARABÁS GYULÁTÓL.

FONTOS DOKUMENTUMOK A „DEVIZAKÁROSULTAKNAK”-BARABÁS GYULÁTÓL.

FONTOS DOKUMENTUMOK A „DEVIZAKÁROSULTAKNAK”-BARABÁS GYULÁTÓL.

[good_old_share]


Barabás Gyula közzétett néhány fontos dokumentumot, melyek a perekben nélkülözhetetlenek az átvert „devizások” számára.

 

Mi is hozzátettünk néhányat és letöltésre ajánljuk! Az oldal alján megtalálod őket! Oszd meg másokkal is!!Úgy gondoljuk, hogy a dokumentumok egy valódi jogállamban egyenként, és önmagukban is megfelelő bizonyítékot szolgáltatnának a károsultak számára egy bank ellen folyó bírósági tárgyalás alkalmával.

(Igazából nem értjük, hogy ezek után mi kell még ahhoz, hogy a fogyasztók megtévesztésén alapuló rendkívül káros „deviza”-hitel következményeit törvénnyel tisztességesen, és végérvényesen rendezze a hatalom.

És ne feledjük! Mit is mondott ki a Kúria? „Ha a pénzügyi intézménytől kapott nem megfelelő tájékoztatás vagy a tájékoztatás elmaradása folytán a fogyasztó alappal gondolhatta úgy, hogy az árfolyamkockázat nem valós, vagy az őt csak korlátozott mértékben terheli, a szerződésnek az árfolyamkockázatra vonatkozó rendelkezése tisztességtelen, aminek következtében a szerződés részlegesen, vagy teljesen érvénytelen.”
Jaaa…és azt soha ne feledd, hogy nem Te voltál a tisztességtelen!

Barabás Gyula – Pénzügyi tanácsadás:

Néhány letöltésre váró dokumentum, akinek esetleg még nincs meg:

Pécsi Ítélőtábla "oktatási anyag"

PSZÁF-Kúria … vélemény

Pp. módosítás_ előterjesztés

Bankszövetség tájékoztatója 2006. Alább letölthetők!

Valaki így gondolja: "a fogyasztók megtévesztése elárulása a fogyasztóvédelmi jogok felszámolása deregulációja időrendi sorrendben…köszönjük……egy rendes bíróság előtt ennek a posztnak a tartalma már kiverné a biztosítékot a fogyasztó javára…"

És te hogy gondolod?

Oszd meg másokkal is!! Az anyagok innen tölthetőek le:
http://www.civilkontroll.com/doc/17.P.21.456-2015.-szakértői-vélemény.pdf

http://www.civilkontroll.com/doc/pszáf_kúria_vélemény.pdf

http://www.civilkontroll.com/doc/pp_módósítás.docx

http://www.civilkontroll.com/doc/devizahiteles_oktatas_vegleges_2016.iv_.8_0.pdf

http://www.civilkontroll.com/doc/Bankszövetség tájékoztatója 2006 jan.pdf

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM