RAGYOGÓ “DEVIZÁS” ÍTÉLET! OLVASSÁTOK! VÉGREHAJTÁS MEGSZÜNTETVE, A SZERZŐDÉS SEMMIS

RAGYOGÓ "DEVIZÁS" ÍTÉLET! OLVASSÁTOK! VÉGREHAJTÁS MEGSZÜNTETVE, A SZERZŐDÉS SEMMIS!


Olvassátok, használjátok, osszátok meg!

Az ítéletet a cikk végén találjátok, és onnan tölthetitek le!
Gratulálok sorstárunknak, az ügyvédnek és a bírónak is!

Járvás Éva – Vh. megszüntetve. Nagyon jó az indoklás, érdemes végig olvasni.

Idézek:
"…a felperesi jogi állásponttal egyezően a bíróság is arra a megállapításra jutott, hogy a felek között alapul fekvő szerződésben nem került pontosan meghatározásra a szerződés tárgya, így az a Hpt. 213. § (1) bekezdés a) pontjába, a Hpt. 210.§ (2) bekezdésébe ütközik.

Csupán a törlesztő részlet és a svájci frankban meghatározott pénznem meghatározása NEM TESZI KISZÁMÍTHATÓVÁ a felek közötti szerződést figyelemmel arra, hogy a felek közötti szerződés nem devizakölcsön, hanem deviza alapú szerződés jött létre.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

…. szükséges a törlesztő részletek és a kölcsön egzakt bárki által követhető kiszámítási módjának megadása. szükséges továbbá, hogy ezekben a felek az alapul fekvő szerződésben állapodjanak meg, és ezen elvek közlése, amely alapján a folyósítási feltételek teljesítését követően a felperesek részére az alperes a szerződéses összeget kiutalja olyan pontosan meghatározott metódus alapján történjen, amely egyértelműen meghatározhatóvá teszi, azt, hogy a felek milyen összegekben, milyen intervallumokban, mely dátumokon belül tudják PONTOSAN KISZÁMÍTANI A TARTOZÁS TELJES ÖSSZEGÉT és az egyes esedékes törlesztő részleteket." – Járvás Éva.
Bízunk benne, hogy sok átvert "deviza" károsult tudja majd haszát venni az INNEN IS LETÖLTHETŐ ítéletnek!

FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!
Szólj hozzá

Hozzászólás