A VIRTUÁLIS DEVIZAHITEL-MINDENKI TUDOTT RÓLA, MÉGSEM TETTEK SEMMIT

A VIRTUÁLIS DEVIZAHITEL-MINDENKI TUDOTT RÓLA, MÉGSEM TETTEK SEMMIT.

A VIRTUÁLIS DEVIZAHITEL-MINDENKI TUDOTT RÓLA, MÉGSEM TETTEK SEMMIT

[good_old_share]

A Magyar Nemzetben a nyomtatott újságban vezető cikként hozza le a "devizahiteles" cikket.


loading…


Vajon lesz-e következménye, vagy az illetékes politikusok most is úgy csinálnak, mint akik semmiről sem tudnak?

Egy bírósági ítélet alapján mégis támadhatók a devizahiteles szerződések – írja a Magyar Nemzet.

A lap úgy tudja: a közelmúltban a bíróság egy szerződésről kimondta, hogy hibás, így érvénytelen. Az indoklás szerint 2004 után tényleges deviza nem volt a hitelek mögött, hanem az ügyfél elől titkolt és nagy kockázatot hordozó befektetési szerződéssel teremtették meg a virtuális devizát.
A lapnak Róna Péter közgazdász azt mondta: a módszert a 2008 után regnáló kormányok mind ismerték, mégsem tettek semmit. NCK: napjainkra viszont már elmondható, hogy nem csak a 2008 után regnáló kormányok, hanem az összes parlamenti párt (ellenzékestől) érintett az ügyben.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

A Jobbik és az LMP is számtalanszor beszélt erről a parlamentben, mégis megszavazta a forintosítást, (a banki tisztességtelenség bizonyítása után) így próbálva legalizálni ezt a hatalmas pilótajátékot.
Korábbi felvétel. Érdemes végignézni!

loading…


FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, ezért a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979/

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM