TELEFONHÍVÁSOK – KÁSLER ÁRPÁD

TELEFONHÍVÁSOK.

Ma érdekes két telefonhívásom volt. Az egyik egy idősebb hölgy részéről Gyuláról, Ottlakánné-ként mutatkozott be. Azért keresett mert olvasta, hogy én esetleg tudnék segíteni a devizahitelével kapcsolatban, mert nagy bajban van. Még mielőtt elpanaszolta volna egész életét rákérdeztem, hogy volt-e szavazni vasárnap? Azt válaszolta igen és Ő a Fideszre szavazott.

Nos, kezét csókolom, akkor tessék a fideszhez fordulni segítségért, volt a válaszom.

A másik telefonáló egy férfi volt és azután érdeklődött, hogy megkaptuk-e a „csomagját” amiben a devizahitel szerződését küldte el nekünk egy-két hete.  Nála is rákérdeztem a választásokra. Ő azt válaszolta, hogy nem volt szavazni, mert külföldön dolgozik, kénytelen a devizahitel miatt, de a feleségét elküldte és az a Jobbikra szavazott.

Az illető urat is átirányítottam nagy szeretettel a Jobbikhoz, oda küldje a szerződését és ott kérjen segítséget.

A magyar társadalom elengedett egy hajót elúszni, aminek a következményeit sajnos nagyon sokan fájóan fogják érzékelni. Mint hallhatták a fidesz „majd” ősszel kezeli a devizaügyeket. Volt már itt utolsó határidő őszre is, mármint tavaly őszre most idén őszre. Sajnos hülyére veszik a magyar társadalmat és ez elég könnyen megy nekik.

A jövőben könyörtelen leszek azokkal, akik nem akarnak felzárkózni, könyörtelen mert annak kell lennem.

Kásler Árpád.

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM