TELEFONHÍVÁSOK – KÁSLER ÁRPÁD

TELEFONHÍVÁSOK.

Ma érdekes két telefonhívásom volt. Az egyik egy idősebb hölgy részéről Gyuláról, Ottlakánné-ként mutatkozott be. Azért keresett mert olvasta, hogy én esetleg tudnék segíteni a devizahitelével kapcsolatban, mert nagy bajban van. Még mielőtt elpanaszolta volna egész életét rákérdeztem, hogy volt-e szavazni vasárnap? Azt válaszolta igen és Ő a Fideszre szavazott.

loading...

Nos, kezét csókolom, akkor tessék a fideszhez fordulni segítségért, volt a válaszom.

A másik telefonáló egy férfi volt és azután érdeklődött, hogy megkaptuk-e a „csomagját” amiben a devizahitel szerződését küldte el nekünk egy-két hete.  Nála is rákérdeztem a választásokra. Ő azt válaszolta, hogy nem volt szavazni, mert külföldön dolgozik, kénytelen a devizahitel miatt, de a feleségét elküldte és az a Jobbikra szavazott.

Az illető urat is átirányítottam nagy szeretettel a Jobbikhoz, oda küldje a szerződését és ott kérjen segítséget.

A magyar társadalom elengedett egy hajót elúszni, aminek a következményeit sajnos nagyon sokan fájóan fogják érzékelni. Mint hallhatták a fidesz „majd” ősszel kezeli a devizaügyeket. Volt már itt utolsó határidő őszre is, mármint tavaly őszre most idén őszre. Sajnos hülyére veszik a magyar társadalmat és ez elég könnyen megy nekik.

loading...

A jövőben könyörtelen leszek azokkal, akik nem akarnak felzárkózni, könyörtelen mert annak kell lennem.

Kásler Árpád.

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
SAJÁT PÉNZT BOCSÁT KI A FACEBOOK.
SAJÁT PÉNZT BOCSÁT KI A FACEBOOK

Saját pénzt bocsáthat ki a Facebook A Facebook a fizetési piacra lépést fontolgatja: saját elektronikus pénzt bocsáthat ki és átutalásokat...

EGY "TÖRVÉNYEK FELETT ÁLLÓ" BANK.
EGY “TÖRVÉNYEK FELETT ÁLLÓ” BANK

Noha a bíróság jogerősen is érvénytelennek nyilvánította a Banif Plus Bank egyik autóhitel-szerződését, a pénzintézet fittyet hány az ítéletre. Fenyegeti,...

Close