VÁLASZ EGY GYULAI HÁZASPÁRRÓL SZÓLÓ CIKKRE

VÁLASZ EGY GYULAI HÁZASPÁRRÓL SZÓLÓ CIKKRE.

Ez az egész cikk úgy hazugság, ahogy van!

Lehet, hogy kóklerek vagyunk, de talán nem túlzok, ha azt mondom, mind a mai napig vagy a kóklerséget vagy a gátlástalan ügyvédek maradék húsunkat is lerágó mentalitása között választhatunk. Ráadásul az előzőben nem vagyok biztos. Sőt! Pontosan a drága ügyvéduraknak az fáj legjobban, hogy őket megkerülve kénytelenek voltunk a bankok, a kormány és a (cinkos aki néma) jogász társadalom mind a mai napig meglévő ellenszele közepette feltárni jogi helyzetünket.

A feltárás közben rá kellett jönni, nem is olyan nagy bűvészkedés kell hozzá… Hiszen néhány jogszabály ismerete alapján teljesen feltárható az a grandiózus csalás, amit a magyar emberek kárára elkövettek. Az egész jogászkodás az elmúlt másfél évben nem szólt másról, mint szerecsen-mosdatásról. Nyilvánvaló baromságokat állítanak KÚRIA szinten. Olyan önellentmondásba keverednek határozataikkal, ítéleteikkel, hogy csoda, hogy a föld nem nyílt még meg alattuk.

loading...


Egy dologhoz értenek. Tévútra és zsákutcába vinni peres eseteket jó pénzért. A valódi károk töredékéért pereskedni, majd maguknak ezt hatalmas győzelemként elkönyveltetni. Holott igazából egyetlen eddigi per sem a deviza-alapú hitelek lényegi kérdésénél ragadta meg a problémát. Nem annál, ami minden egyes ilyen típusú hitelnél egységesen megtalálható… Ez pedig a konverziós bizonylat hiányából eredő és éppen ezért a virtuális, soha devizát nem látott és azt át nem adott, nem folyósított, kölcsönnek nevezett, de a hatályos magyar törvények szerint éppen ezért annak, már mint a kölcsön fogalmi és törvényi feltételeinek meg nem felelő banki művelet (amely megítélésünk szerint szimpla adásvétel) végeztek.

Ahelyett, hogy ezt támadnák, minden marhaság fele elviszik és ezzel egyben meg is osztják a devizahitelek alatt már szinte haldokló társadalmat. E helyett fából vaskarikát faragva kitalálják a Ptk. 231§-t, mint jolly-joker törvényt és a bírák habzó szájjal a szerencsétlen pereskedő adósok szeme közé vágják magyarázatul. Nesze hülye magyar! Nekem ahhoz is jogom van mint magyar bírónak, hogy hülyeséget mondjak mert ez után ez a hülyeség lesz a törvény. S mind ehhez a drága kormányunk (aki biztosan nem a magyar embereké) hallgatásával asszisztál eme jogi abszurditáshoz.

Ezek után nem igazán nagy szellemi megerőltetésre van szüksége az embernek, hogy azt érezze, hogy igazából mindenhonnan valamilyen szinten a bank szelleme árad. A kormány, aki magára hagyta a csalással bajba kevert embereket. A bírói kar, aki jól fizető állását féltve nem meri a jelenlegi status quo-t megbillentő, de jogilag releváns ítéleteket hozni. Az ügyészség, akik nyakig sárosak a feltáratlan csalássorozat elkövetésének szemhunyásos megengedésében.


loading...

A közjegyzők, akik tettlegesen is hozzájárultak egy teljes nemzedék, a saját nemzedékük, honfitársaik elárulásában zsíros szerződésekért cserében…

S itt vannak az utólag nagyon okos jogászok, akik közül néhányan látják az igazságot, de a minden pénzétől megfosztott rétegek irányában a kisujjukat sem mozdítják. S itt van az az ügyvéd is, aki most egy cikkben 2014. február 15-én megszólja a gyulai házaspár jogi felkészültségét. Hát kapja be!!! Ez az ügy akkor indult, 2009-ben, amikor még senkinek nem tűnt fel semmi!!! – Tetszenek figyelni? – Még senkinek eszébe nem volt, hogy itt átverték a fejünket. S most az 5 évvel későbbi tudásunkkal leszólni az 5 évvel ezelőtti indítás botladozásait.

No hát ehhez gyomor kell. No de az van az ügyvéd úrnak. S ez a gyulai házaspár (ki ne mondjuk a nevét) ráadásul ha botladozva is, de tökéletesen rátapintottak a lényegre.

Veled vagyunk Kásler Árpád.
A HAZA NEM ELADÓ!

Forrás: kaslerarpad.hu

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A BANKI FELMONDÁSOK LEGALÁBB 2/3-A ÉRVÉNYTELEN
A BANKI FELMONDÁSOK LEGALÁBB 2/3-A ÉRVÉNYTELEN

…”A pontosan nem meghatározható kölcsönösszeg hiánya miatt, a szerződés javíthatatlanul érvénytelen, azaz teljes egészében semmis. Semmisség esetén vagy az eredeti...

GORDIUSZI CSOMÓ A "DEVIZA"-PEREKBEN
GORDIUSZI CSOMÓ A “DEVIZA”-PEREKBEN

Valójában érdekel valakit a Kúria, az EB iránymutatása? A devizahiteles perek körüli tánc folytatódik, de mára az teljesen világossá vált,...

Close