A VÉGREHAJTÓI IRODÁVAL SZEMBEN AKASZTOTTA FEL MAGÁT EGY FÉRFI KŐBÁNYÁN.

A VÉGREHAJTÓI IRODÁVAL SZEMBEN AKASZTOTTA FEL MAGÁT EGY FÉRFI KŐBÁNYÁN.

A VÉGREHAJTÓI IRODÁVAL SZEMBEN AKASZTOTTA FEL MAGÁT EGY FÉRFI KŐBÁNYÁN.

[good_old_share]


Megrázó tragédia történt a napokban Kőbányán. Egy férfi a végrehajtói irodától pár méterre található fás részen akasztotta fel magát.

 

A Kőbánya Blues beszámolója – A rendőrség a környékbeliek elmondása szerint öt-hat autóval vonult ki a helyszínre, munkájukat egy kifeszített paraván mögött végezték. A tragédiáról eddig semmiféle híradás nem jelent meg.Azzal kapcsolatban, hogy az eset bármilyen összefüggésben van-e a végrehajtói iroda tevékenységével, vagy bármilyen végrehajtási üggyel, a környéken terjedő szóbeszéden kívül semmilyen releváns információ nem tudható.

Érdekes dolgokat lehet viszont látni a helyszín környékén illetve onnan néhány méterre az erdős-bozótos területen.
Az utcának ez a szakasza csak az egyik oldalon lakott, a másik oldalon erdősáv húzódik. A végrehajtói irodával pont szemben a fák között kisebb tisztás található, ezen átvágva, egy gazos részen málladozó roncsautók hevernek.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Ez is csak szóbeszéd, de a környékbeliek egyöntetűen állítják, hogy ezek a súlyosan környezetszennyező roncsok a végrehajtói iroda tevékenységéhez köthetőek.Több kérdés felmerül. Hogy lehet, hogy a kőbányai közterület-felügyelet nem tud erről az illegális autótemetőről? Ha tud, miért nem intézkedik hónapok, talán évek óta? A roncsokban még az eredeti rendszámok is ott vannak, miért nem jártak el ez alapján?

Különösen súlyos felvetések ezek, ha mindez valóban a néhány méterre lévő végrehajtói iroda tevékenységének az eredménye. Forrás

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM