A VÉGREHAJTÓI IRODÁVAL SZEMBEN AKASZTOTTA FEL MAGÁT EGY FÉRFI KŐBÁNYÁN.

loading...

A VÉGREHAJTÓI IRODÁVAL SZEMBEN AKASZTOTTA FEL MAGÁT EGY FÉRFI KŐBÁNYÁN.

Email


Megrázó tragédia történt a napokban Kőbányán. Egy férfi a végrehajtói irodától pár méterre található fás részen akasztotta fel magát.

 

A Kőbánya Blues beszámolója – A rendőrség a környékbeliek elmondása szerint öt-hat autóval vonult ki a helyszínre, munkájukat egy kifeszített paraván mögött végezték. A tragédiáról eddig semmiféle híradás nem jelent meg.Azzal kapcsolatban, hogy az eset bármilyen összefüggésben van-e a végrehajtói iroda tevékenységével, vagy bármilyen végrehajtási üggyel, a környéken terjedő szóbeszéden kívül semmilyen releváns információ nem tudható.

Érdekes dolgokat lehet viszont látni a helyszín környékén illetve onnan néhány méterre az erdős-bozótos területen.
Az utcának ez a szakasza csak az egyik oldalon lakott, a másik oldalon erdősáv húzódik. A végrehajtói irodával pont szemben a fák között kisebb tisztás található, ezen átvágva, egy gazos részen málladozó roncsautók hevernek.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Ez is csak szóbeszéd, de a környékbeliek egyöntetűen állítják, hogy ezek a súlyosan környezetszennyező roncsok a végrehajtói iroda tevékenységéhez köthetőek.Több kérdés felmerül. Hogy lehet, hogy a kőbányai közterület-felügyelet nem tud erről az illegális autótemetőről? Ha tud, miért nem intézkedik hónapok, talán évek óta? A roncsokban még az eredeti rendszámok is ott vannak, miért nem jártak el ez alapján?

Különösen súlyos felvetések ezek, ha mindez valóban a néhány méterre lévő végrehajtói iroda tevékenységének az eredménye. Forrás

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

Email

loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás