BUKIK A BANK? EZ KEMÉNY!

loading...

BUKIK A BANK? EZ KEMÉNY!

Email


A pénzügyi rendszerünk működéséről…MIK AZOK A SWAP-OK?

 

Sok hozzászóló kételkedik az állítás valóságában: Honnan tudjuk h ez igy igaz? Mutatott iratokat? Azt sem tudja h mi a swap ügylet! Akkor hogy mondhat róla véleményt? Ti meg jól beszopjátok! Na ennyi eszetek van. Videó alább!A Válasz: Szerinted épeszű ember, akinek nincs a birtokában valami bizonyítékféle, az nagy nyilvánosság előtt rágalmaz meg egy bankot? Gondolkozz! Nem szégyen.

Azt itt hazugságot kiabálók arra nem gondolnak, hogy a Raiffaissen bank mekkora kártétítési pert varna Bayer Zsoltra amiért a bankot rossz színben tünteti fel??

loading...

Azért vannak nála a bírósági, és rendőrség papírok, mert a kárt szenvedő illető átadta neki!

Ritka szép pillanat, amikor a sok buta ember a bankokat védi egy károsult helyett!

Szerinted ezt a banki csalást is "elsikálják", mint például a "deviza"-hiteles csalásokat?

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

Email

loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás