BUKIK A BANK? EZ KEMÉNY!

BUKIK A BANK? EZ KEMÉNY!

BUKIK A BANK? EZ KEMÉNY!

[good_old_share]


A pénzügyi rendszerünk működéséről…MIK AZOK A SWAP-OK?

 

Sok hozzászóló kételkedik az állítás valóságában: Honnan tudjuk h ez igy igaz? Mutatott iratokat? Azt sem tudja h mi a swap ügylet! Akkor hogy mondhat róla véleményt? Ti meg jól beszopjátok! Na ennyi eszetek van. Videó alább!A Válasz: Szerinted épeszű ember, akinek nincs a birtokában valami bizonyítékféle, az nagy nyilvánosság előtt rágalmaz meg egy bankot? Gondolkozz! Nem szégyen.

Azt itt hazugságot kiabálók arra nem gondolnak, hogy a Raiffaissen bank mekkora kártétítési pert varna Bayer Zsoltra amiért a bankot rossz színben tünteti fel??

Azért vannak nála a bírósági, és rendőrség papírok, mert a kárt szenvedő illető átadta neki!

Ritka szép pillanat, amikor a sok buta ember a bankokat védi egy károsult helyett!

Szerinted ezt a banki csalást is "elsikálják", mint például a "deviza"-hiteles csalásokat?

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM