BUKIK A BANK? EZ KEMÉNY!

BUKIK A BANK? EZ KEMÉNY!

BUKIK A BANK? EZ KEMÉNY!

[good_old_share]


A pénzügyi rendszerünk működéséről…MIK AZOK A SWAP-OK?

 

Sok hozzászóló kételkedik az állítás valóságában: Honnan tudjuk h ez igy igaz? Mutatott iratokat? Azt sem tudja h mi a swap ügylet! Akkor hogy mondhat róla véleményt? Ti meg jól beszopjátok! Na ennyi eszetek van. Videó alább!

loading...A Válasz: Szerinted épeszű ember, akinek nincs a birtokában valami bizonyítékféle, az nagy nyilvánosság előtt rágalmaz meg egy bankot? Gondolkozz! Nem szégyen.

Azt itt hazugságot kiabálók arra nem gondolnak, hogy a Raiffaissen bank mekkora kártétítési pert varna Bayer Zsoltra amiért a bankot rossz színben tünteti fel??

Azért vannak nála a bírósági, és rendőrség papírok, mert a kárt szenvedő illető átadta neki!

Ritka szép pillanat, amikor a sok buta ember a bankokat védi egy károsult helyett!

Szerinted ezt a banki csalást is "elsikálják", mint például a "deviza"-hiteles csalásokat?

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading...
loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
EZ A KÖVETELÉS IS ELÉVÜLT!
EZ A KÖVETELÉS IS ELÉVÜLT!

EZ A KÖVETELÉS IS ELÉVÜLT! [good_old_share] A HitelSikerek folyamatosan jó híreket szállít az olvasóknak!   Most is egy elévült pénzintézeti...

FIGYELJ! RÉG ELÉVÜLT TARTOZÁSOK BEHAJTÁSÁVAL IS PRÓBÁLKOZNAK!
FIGYELJ! RÉG ELÉVÜLT TARTOZÁSOK BEHAJTÁSÁVAL IS PRÓBÁLKOZNAK!

FIGYELJ! RÉG ELÉVÜLT TARTOZÁSOK BEHAJTÁSÁVAL IS PRÓBÁLKOZNAK! [good_old_share] Oldalainkon számtalan cikket közöltünk már arról, hogy milyen fondorlatos trükkökkel próbálják meg...

Close