A SZERZŐDÉST NEM LEHET ÉRVÉNYESSÉ NYILVÁNÍTANI!

A SZERZŐDÉST NEM LEHET ÉRVÉNYESSÉ NYILVÁNÍTANI!

A SZERZŐDÉST NEM LEHET ÉRVÉNYESSÉ NYILVÁNÍTANI!

[good_old_share]


Ilyen Bírákra van szükség, akik VÉDIK A FOGYASZTÓK JOGAIT!

NCK: Az ítélet az oldal alján olvasható.

"…A bíró részletesen, az EUB Ítéletek bugyraiba belemászva mondta ki a szerződés érvénytelenségét !!!!"

A múlt alkalommal közöltünk egy cikket, arról, hogy egyre több hazai bíró MERI használni, és alkalmazni az Európai Bíróság „deviza”-hitelekre vonatkozó ítéleteit.

A MERI szót nem véletlenül emeltük ki! Ez nagyon pozitív, de sajnos úgy tűnik, hogy a késedelem miatt már hatalmas az emberi és vagyoni veszteség. A külföldi tulajdonú bankoknak pedig ezzel arányosan hatalmas az anyagi nyereségük. Ráadásul a kilakoltatási moratórium vége is közeleg!

Szalagyi ErzsébetKedveseim!

Elgáncsoltuk a Lombardot, a Bírónő kimagasló alapossággal tárgyalta le az ügyet (1.5 év és 6 tárgyalás) és a végén olyan Ítéletet hozott, hogy örömömben majdnem elsírtam magam.Részletesen, az EUB Ítéletek bugyraiba belemászva mondta ki a szerződés érvénytelenségét és NEM LEHET ÉRVÉNYESSÉ NYILVÁNÍTANI a szerződést!

Ilyen Bírákra van szükség akik VÉDIK A FOGYASZTÓK JOGAIT! Szalagyi Erzsébet.Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

loading…
loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM