A szerződés TELJES érvénytelensége – Jó napom van!

A szerződés TELJES érvénytelensége - Jó napom van!

A szerződés TELJES érvénytelensége – Jó napom van!

Jön még kutyára teherautó 🙂 És jönnek még a kártérítési perek

Érezhetően megváltozott valami. Méghozzá Jó irányba! Több alkalommal is jeleztük, hogy az utóbbi időben sorban érkeznek az „adósok” számára kedvező ítéletek.


 

Az alábbi rövid beszámoló is bele illik ebbe a sorba:

Tiszai Tímea – ma jó nap van. Máskor is, de most ez különleges!

A Gyulai Törvényszék másodfokon jogerősen elmeszelte a Lombard szerződését, teljes érvénytelenséggel.Hogy miért kell ennek úgy örülni? Hát mert az a tanács, aki eddig ugyan arra a szerződésre az adóst hozta ki vesztesnek, ma felébredt és ráébredt, hogy mégiscsak létezik EU és Magyarország a tagja.

És vanank EDE-k, és Kúriai emlékeztetők a c/51 után, szóval másik oldalról kellene vizsgálni e – nem mondom, hogy szerződéseket, hiszen nem szerződések, – szóval ezeket az irományokat. :).

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Jön még kutyára teherautó 🙂 És jönnek még a kártérítési perek, hogy ami egyiknél sárga, az a másiknál miért zöld.

Ha ítélet is lesz, kiteszem 🙂

Na meg lehet, hogy a Bírák is kipihenték magukat a nyáron. Akkor hajrá, lehet világot váltani! Sokan várunk arra, hogy az igazság fényrederüljön! – Tiszai Tímea.

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM