A KÖRNYEZŐ ORSZÁGOKBAN SEMMISEK A “DEVIZAHITELEK”. NÁLUNK MIÉRT NEM?

A KÖRNYEZŐ ORSZÁGOKBAN SEMMISEK A "DEVIZAHITELEK". NÁLUNK MIÉRT NEM?

A KÖRNYEZŐ ORSZÁGOKBAN SEMMISEK A "DEVIZAHITELEK". NÁLUNK MIÉRT NEM?

[good_old_share]


Hogyan lehetséges az, hogy az Európai Uniós tagállamok mindegyike megszüntette a "deviza"-szerződéseket, sok helyen még kártérítést is fizettek a károsultaknak, nálunk pedig a kormánypártok be sem mennek a parlamentbe, amikor erről és a kilakoltatásokoról kellene beszélni?

 

Csak Magyarország nem teszi semmissé a deviza hiteleket. Minden devizás ország már megszüntette azokat.

loading...A környező országokban mára kimondható, hogy csak Magyarorszánon nem törölték a svájci frank alapú hiteleket. (ill. azok következményeit. szerk). A szomszédos országokban nem elég, hogy törölték, még a bankokat kényszerítik arra, hogy fizessék vissza a törvénytelenül beszedett pénzeket. Itthon mi történik? SEMMI! Ahogy itt semmiért nem történik semmi. – írja az EztNézd Meg Net.

Tudjátok, ha egy másik országban derülne ki, hogy az aktuális miniszterelnök legjobb barátja, és szinte az összes barátja, veje milliárdossá vált közbeszerzésekből, két opció lenne, vagy a nép elüldözné, vagy a miniszterelnök mondana le. De Viktor nem mond le, miért is tenné? Övé az egész ország most már.. A rendőrök az ügyészség, az adóhatóság, mindenki az ő kezéből eszik, így nem nehéz…Ezt nevezik diktatúrának, amikor két bárány és egy farkas eldönti, hogy mi legyen a vacsora. Nyilván bárány.

A bíróság 70 oldalon indokolta döntését, amelyet internetes oldalán hozott nyilvánosságra. A testület elutasította a bankok fellebbezését, és helybenhagyta a frankhitelesek érdekvédelmi szervezete kollektív vádemelését a nyolc legnagyobb Horvátországban működő bank ellen. Azzal vádolták őket, hogy tisztességtelenül alkalmazták az árfolyamzáradékot, és egyoldalúan megváltoztatták a kamatokat, amelynek következtében a hitelfelvevők törlesztőrészlete a duplájára nőtt a kiindulásinak – idézi az MTI.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Felháborító, hogy nálunk emberek halnak meg, mert öngyilkosok lesznek, amikor márnem látnak ki a hitelből.. Felvette valaki 30 ezer forintos törlesztő részlettel hitelt, és mára 200 ezret kellene fizessen.Beleroppan, és eldobja az életét. Azt nem értem, hogy hogy képes nyugodtan aludni az a pár ember, aki tudja, hogy a deviza hitel következtében a mai napi összesen 1120 ember dobta el az életét Magyarországon.Ha egyetértesz oszd meg, és lássa más is, hogy attól, hogy elnyomnak minket a törvényeikkel, mi még nem fogunk csendben maradni!

loading...

Nem fogunk csendben maradni csak azért, mert a kifosztóknak és szavazóiknak illetve a bankároknak nem tetszik az hogy a "devizás" témát a felszínen tartjuk!

Minket vertek át, és a végsőkig harcolunk a jogainkért. Még akkor is, ha ez egyeseknek nem tetszik!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
MAGYARORSZÁG NEM A KILAKOLTATOTT EMBEREK ORSZÁGA.
MAGYARORSZÁG NEM A KILAKOLTATOTT EMBEREK ORSZÁGA.

MAGYARORSZÁG NEM A KILAKOLTATOTT EMBEREK ORSZÁGA. [good_old_share] Z-Kárpát Dániel - Orbán Viktor többek között az alábbiakat válaszolta nekem a parlamentben:...

KÖZLEMÉNY-CSOPORTOS KERESET AZ EURÓPAI BÍRÓSÁGON.
KÖZLEMÉNY-CSOPORTOS KERESET AZ EURÓPAI BÍRÓSÁGON.

KÖZLEMÉNY-CSOPORTOS KERESET AZ EURÓPAI BÍRÓSÁGON. [good_old_share] A Haza Pártja (vezetője Kásler Árpád) weboldalán az alábbi közlemény jelent meg. A közleményt...

Close