CSÁNYI SÁNDOR BANKVEZÉR TALÁLKOZIK A SÁRGAPÓLÓSOKKAL

CSÁNYI SÁNDOR BANKVEZÉR TALÁLKOZIK A SÁRGAPÓLÓSOKKAL.

Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!


[good_old_share]

Tali az első számú uzsorással. – Akarsz neki mondani valamit? Videó alább!

 

Póka László – Úgy tűnik, hogy az első számú uzsorás szeretne találkozni a Sárgapólósokkal.
Tóth Zsuzsit feljelentette becsületsértés miatt.  Zokon vette, hogy Zsuzsi az egyik sajtótájékoztatón a házánál elmondta az igazat. Vagyis hogy piCsányi lopott.

loading...

Zsuzsi védője dr. Damm Andrea lesz. Mindketten alaposan felkészültek az uzsorásból.
Minden bizonnyal a bankvezér tisztában van azzal, hogy mint megsértődött sértettnek meg kell jelennie a tárgyaláson. Jó eséllyel azt is tudja, hogy a Sárgapólósok elkísérik egymást a bírósági ügyeikre. Ebből az következik, hogy eleve eltervezte, hogy találkozik velünk.

Mi ennek nagyon örülünk. Bár 2013-óta nem kerestük különösebben a társaságát, de ha már így alakult, van pár kérdésünk hozzá.

Várni fogjuk a tárgyalóban, a bíróság folyosóin, és az épület előtt is. 
Most elég közel leszünk ahhoz, hogy elmondjuk neki a véleményünket.
HA van kedved hozzá, gyere el 2016. szeptember 12-én 8:30- kezdődő tárgyalásra. BKKB, Budapest, II. ker. Budakezi út 51/b. 1. em. 103

Úgy hallottuk, hogy páran már 7 órakor a Laura úton kezdenek egy sajtótájékoztatóval.

loading...

Tóth Zsuzsanna:

CSÁNYI BECSÜLETSÉRTÉS ÚJRATÖLTVE!
Kedves Barátaim és Harcostársaim!
Bizonyára emlékeztek rá, hogy Csányi Sándor feljelentett engem becsületsértésért az alábbi videóban elhangzottak miatt:
Büszke vagyok rá, hogy Lázár János után immáron én is, mint a Nem adom a házamat mozgalom közönséges földi halandó tagja a nagyúr értékítélete alapján veszélyt jelentek önnön becsületére nézve. Tudom, hogy ez a mozgalom aktivitásának, szókimondásának és kitartásának szól.
Az eredetileg júniusra kitűzött meghallgatásra szeptember 12-én 8:30-kor kerül sor a Budai Központi Kerületi Bíróság I. emelet 103. szám alatt. ( Budakeszi út 51/b).
Nem lesz nagy terem, csak pár ember mehet be, de ha szeretnéd néhány keresetlen szóval üdvözölni az uzsorást, akkor várlak sok szeretettel! Nem tudom garantálni, hogy meg is fog jelenni, még nem közölte velem szándékait.
Viszont lehet fogadásokat kötni! Eljön-e avagy sem! Ha nem, akkor nincs eljárás, olyan, mintha visszavonta volna a feljelentést. Csak a fantáziánk szabhat határt a találgatásoknak. Íme néhány:

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

1. Csányi eljön, mert őszintén megbánta, hogy a bankja kifosztott több százezer embert, ezért bocsánatért esdekel és felajánl egy tisztes kártérítést a rászedetteknek.
2. Nem jön el, mert még nem épült helikopter leszállópálya a bíróság tetején.
3. Eljön, mert valamelyik túlfizetett ügybuzgó ügyvédje azt mondta neki, hogy „sima ügy, Sanyikám, le van zsírozva a bíróságon, mind a markunkban vannak”.
4. Nem jön el, mert egy ritka pillanatában rájött, hogy ha ebből ügy lesz, akkor csak saját magát ( és a tanácsadóit ) hibáztathatja, ha ettől kezdve az Isten sem mossa le róla az uzsorás jelzőt.
Kíváncsian várom, hogy ezek közül mi a Ti tippetek, illetve milyen egyéb kimenetet tartotok valószínűnek!
Előre is köszönöm!
P.S. Ja, és ugye addig sem fizettek? Már nem érdemes, mert már kiszámította a kártérítést, és az utána beérkezett befizetéseket már nem lesz módjában levonni.

Eseményoldal: https://www.facebook.com/events/1592645640852605/

A tárgyalás után a Sárgapólósok átmennek a Kossuth térre, és joghurttal, és tojással a kezükben fognak sétálgatni. Ennek az eseményoldala itt található: https://www.facebook.com/events/571085873093376/

Tisztelettel: Póka László Nem adom a házamat mozgalom 0630-931-9802

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
SEMMIS-TILOS SZERZŐDÉSEK AVAGY A PATT HELYZET.
SEMMIS-TILOS SZERZŐDÉSEK AVAGY A PATT HELYZET

SEMMIS - TILOS SZERZŐDÉSEK AVAGY A PATT HELYZET [good_old_share] Egy sokat tapasztalt "deviza"-károsult véleménye a "devizahitel-szerződésről: Teo Fiser - JOGSZABÁLY...

HOL VOLT, HOL NEM VOLT DEVIZA-TÉVEDÉSBE EJTÉS, TÉVEDÉSBEN TARTÁS.
HOL VOLT, HOL NEM VOLT DEVIZA-TÉVEDÉSBE EJTÉS, TÉVEDÉSBEN TARTÁS

HOL VOLT, HOL NEM VOLT DEVIZA - TÉVEDÉSBE EJTÉS, TÉVEDÉSBEN TARTÁS [good_old_share] Ti küldtétek - Patkai László Magyar Bankszövetség fogalomtár!...

Close