A HORVÁTOKNÁL KÁRTÉRÍTÉS, NÁLUNK KILAKOLTATÁS.

A HORVÁTOKNÁL KÁRTÉRÍTÉS, NÁLUNK KILAKOLTATÁS.

A HORVÁTOKNÁL KÁRTÉRÍTÉS, NÁLUNK KILAKOLTATÁS.

[good_old_share]


Dr. Varga-Damm Andrea már a második reggel ébredt a parlamentben. Célja, hogy a hazai kilakoltatások, végrehajtások felfüggesztésre kerüljenek, és a Horvát minta alapján a „deviza”-károsultak kártérítésben részesüljenek.Korábban levelet írt ezzel kapcsolatban a miniszterelnöknek ( KATT A  LEVÉLÉRT ), amelyre Andrea most várja a választ.

Közben megtudtuk, hogy dr. Varga-Damm Andrea, és mások is időben értesítették a Devizás érdekvédő csoportokat, szervezeteket és azok vezetőit arról, hogy ebben a válságos helyzetben a károsultak érdekében milyen lépéseket tesz a képviselő.

Andrea kérte a szervezetek vezetőit, hogy a csoportok jelenlétükkel erősítsék a kezdeményezést. Sajnos a szervezetek részéről vagy nem érkezett reakció, vagy elutasítás volt a válasz. Ez újabb kérdéseket vet fel!A Horvátoknál kártérítés, nálunk kilakoltatás vár a „deviza”-károsultakra. Csak Budapesten és környékén több tízezer embert érint! Dr. Varga-Damm Andrea a parlamentben, a károsultak egy csoportja a parlament előtt demonstrál azért, hogy az Uniós fogyasztóvédelmi jogokat a Horvát példára hazánkban is alkalmazzák.

A demonstráció folyamatos, Andrea és a károsultak is kitartanak addig, ameddig elérik céljukat!

Neked célod, hogy az ingatlanod megmaradjon és a családodat biztonságba tudhasd?

Te is kiállsz magadért és családodért a demonstráción?

A második reggel.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Dr. Varga-Damm Andrea: Pontosan tudtam péntek délután, amikor leültem a miniszterelnök ajtaja elé, hogy vasárnap reggel is itt lesz. Tehát nemcsak pénteken, hanem most is akár személyesen is módja lett volna válaszolni. Itt vagyok a folyosón, itt van bent a miniszterelnök protokoll eseményen. Tehát a két napban nemcsak levélben, hanem személyesen is válaszolhatott volna kéréseimre. ROGÁN IS ITT VAN!!!A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM