A HÁBORÚ ELKEZDŐDÖTT!

A HÁBORÚ ELKEZDŐDÖTT!

A HÁBORÚ ELKEZDŐDÖTT!

Elég volt a szavakból, cselekvés és valódi tettek kellenek!

Nem kell több „doktori értekezés” a devizahitelről, politikáról.
Nem kell több önámítás létező vagy nem létező szakmai vitákról.
Nem kell tovább rágni a gumicsontot, amit a politika tudatosan dob be a téma halogatásával, az újabb és újabb határidőkkel, vagy 
a probléma megoldásának ide-oda passzolgatásával.

Most cselekedni kell! Tömegesen és szervezetten.

AMIT MINDENKINEK MEG LEHET ÉS MEG KELL TENNI A VÁLASZTÁSOKIG!


1./ Kivenni a bankbetétet, akinek van.
2./ Készpénzben kérni a munkabért.
3./ Bankkártyát visszaadni, készpénzben fizetni.
4./ Cégeknél a több bankszámlát egyre csökkenteni.
5./ Törlesztésnél: egy hónapig nem fizetni, annak még nincs jogkövetkezménye.
6./ Bankoknak ezrével levelet írni, kikérni az általam feltett minta alapján a tőketartozást, az alkalmazott árfolyamokra vonatkozó tájékoztatást, és mindenki kérje ki a devizaátváltási bizonylatok egy példányát is.

(BANKSZÁMLA HIÁNYÁBAN IS KÖTELESEK KIFIZETNI A MUNKABÉRT)

7./ Amennyiben a bankok a 7.pontban foglalt tájékoztatási kötelezettségeiket megtagadják, panaszlevelek ezreit küldeni az MNB-hez.

8./ Autósoknak: Minden adós kötelessége kikérni a törzskönyvet, és töröltetni az opciós jogot. Már majdnem minden esetben eltelt az 5 év.

AKI MEGTEHETI, PERELJEN EZERREL!

Mindenkinek kötelező legalább 3 pontot vállalni és azt a választásokig következetesen végrehajtani!

KÖTELESSÉGE MINDENKINEK ELMENNI SZAVAZNI, SAJÁT TOLLAL!!!!
ÉS VÉLEMÉNYT ALKOTNI MÚLTRÓL, JELENRŐL, A JÖVŐRE NÉZVE!!!


​Forrás: Facebook (Nagy Éva)

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM