NÉZD MEG, HOGY KIK „KÉPVISELNEK” TÉGED!

NÉZD MEG, HOGY KIK "KÉPVISELNEK" TÉGED!

A “magyar emberek tudatlanok”! Ezt a videót végig kell nézned, hogy megtudd, hogy néznek hülyének!

Az alábbi videóból kiderül, hogy a magyar politikusok hülyegyerekeknek nézik a népet.
Wittner Mária akkora dolgokat dob be a Fidesz és Oroszország védelmében, hogy ez a Fábry Showban is ütős lenne, persze akkor ha ez poén lenne, de ő komolyan gondolja, hogy a nép hülye és ez nem vicc!

A HVG újságírója megpróbálta több képviselőtől megtudni, hogy megszavazzák-e a paksi atomerőmű bővítést és egyetértenek – e azzal, hogy az embereknek ne legyen ebbe beleszólása.
Wittner Mária olyanokat mondott, hogy lehet szállóigék lesznek belőlük, mint anno Szalacsi Sándor beszédjéből. Pár dolgot kiszemezgettünk a riportból:
“Engem az atomreaktor működése győződött meg róla, győzött meg róla! Valamint az oroszok legalább annyira élvonalban vannak az atomreaktor építésével, mint bárki a világon. – TECCIKÉRTENI???”
Wittner Máriát nem zavarja, hogy Magyarország energia ellátása orosz befolyás alatt lesz, mert szerinte eddig is orosz befolyás alatt voltunk.
“Pont azok kezdték ezt az egész dolgot, akik eddig  állandóan kelet felé kacsingattak?! Ez már nem Szovjetunió, ez már Oroszország!!!”
“Hát, hogyne szavaznám meg. Ennél tisztább áram nem is lehet”Ne haragudjon! Laikus emberek szavazzanak az atomreaktorról. Nevetséges! Mire az újságíró visszavág, hogy Ön is laikus, nem?
– Nem vagyok fizikus, de azért nekem vannak barátaim, akikkel én beszéltem! És legvégül: Wittner Mária azt mondja, hogy a paksi bővítés nem az emberekre tartozik, hanem a szakemberekre!
Tehát ti emberek, senkik vagytok. Mert nem vagytok szakemberek gyakorlatilag. Wittner Mária pedig beszél emberekkel és tudja, hogy meg fogja szavazni!
Rubovszki György válasza: “Én azzal nem értek egyet, hogy Önök ilyen piócák!”
Daher Chakib Pierre, libanoni származású politikusunk, országgyűlési képviselőnk a következőt mondta a paksi paktummal kapcsolatos kérdésre:
“Vannak illetékesek megszavazni. Meg nem szavaztunk. Majd utána válaszolok.”
Révész Máriusz: “Paksra mindenképpen szükség van. Már csak azért is, mert Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon is amellett tette le a voksát annak idején.”

forrás: HVG

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM