NÉZD MEG, HOGY KIK “KÉPVISELNEK” TÉGED!

NÉZD MEG, HOGY KIK "KÉPVISELNEK" TÉGED!

A “magyar emberek tudatlanok”! Ezt a videót végig kell nézned, hogy megtudd, hogy néznek hülyének!

Az alábbi videóból kiderül, hogy a magyar politikusok hülyegyerekeknek nézik a népet.
Wittner Mária akkora dolgokat dob be a Fidesz és Oroszország védelmében, hogy ez a Fábry Showban is ütős lenne, persze akkor ha ez poén lenne, de ő komolyan gondolja, hogy a nép hülye és ez nem vicc!

A HVG újságírója megpróbálta több képviselőtől megtudni, hogy megszavazzák-e a paksi atomerőmű bővítést és egyetértenek – e azzal, hogy az embereknek ne legyen ebbe beleszólása.
Wittner Mária olyanokat mondott, hogy lehet szállóigék lesznek belőlük, mint anno Szalacsi Sándor beszédjéből. Pár dolgot kiszemezgettünk a riportból:
“Engem az atomreaktor működése győződött meg róla, győzött meg róla! Valamint az oroszok legalább annyira élvonalban vannak az atomreaktor építésével, mint bárki a világon. – TECCIKÉRTENI???”
Wittner Máriát nem zavarja, hogy Magyarország energia ellátása orosz befolyás alatt lesz, mert szerinte eddig is orosz befolyás alatt voltunk.
“Pont azok kezdték ezt az egész dolgot, akik eddig  állandóan kelet felé kacsingattak?! Ez már nem Szovjetunió, ez már Oroszország!!!”
“Hát, hogyne szavaznám meg. Ennél tisztább áram nem is lehet”Ne haragudjon! Laikus emberek szavazzanak az atomreaktorról. Nevetséges! Mire az újságíró visszavág, hogy Ön is laikus, nem?
– Nem vagyok fizikus, de azért nekem vannak barátaim, akikkel én beszéltem! És legvégül: Wittner Mária azt mondja, hogy a paksi bővítés nem az emberekre tartozik, hanem a szakemberekre!
Tehát ti emberek, senkik vagytok. Mert nem vagytok szakemberek gyakorlatilag. Wittner Mária pedig beszél emberekkel és tudja, hogy meg fogja szavazni!
Rubovszki György válasza: “Én azzal nem értek egyet, hogy Önök ilyen piócák!”
Daher Chakib Pierre, libanoni származású politikusunk, országgyűlési képviselőnk a következőt mondta a paksi paktummal kapcsolatos kérdésre:
“Vannak illetékesek megszavazni. Meg nem szavaztunk. Majd utána válaszolok.”
Révész Máriusz: “Paksra mindenképpen szükség van. Már csak azért is, mert Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon is amellett tette le a voksát annak idején.”

forrás: HVG

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
ÜZENT A KÚRIÁNAK AZ EURÓPAI BÍRÓSÁG
ÜZENT A KÚRIÁNAK AZ EURÓPAI BÍRÓSÁG

ÜZENT A KÚRIÁNAK AZ EURÓPAI BÍRÓSÁG

MÓDOSÍTHATJÁK A TARTÓS HITELSZERZŐDÉSEKET.
MÓDOSÍTHATJÁK A TARTÓS HITELSZERZŐDÉSEKET

Az Alkotmánybíróság mondhatja meg, hogy a törvényhozás milyen mértékben és módon avatkozhat be a szerződéses viszonyokba, s a jogalkotás a...

Close