A folyamat elkezdődött! Számoljuk fel a végrehajtó maffiát!

Dr. Fiszter Zsuzsanna, végrehajtó, behajtás, végrehajtás, Nemzeti Civil Kontroll, devizahitel, A folyamat elkezdődött! Számoljuk fel a végrehajtó maffiát!

A folyamat elkezdődött! Számoljuk fel a végrehajtó maffiát!

Dr. Fiszter Zsuzsanna – Számoljuk fel a végrehajtó maffiát, a folyamat elkezdődött! De a hadjáratunk itt nem állhat meg! Folytatjuk a harcot és el fogjuk számoltatni ennek a kormányig érő bűnszövetkezetnek más tagjait, politikusait is, a kifosztásért felelős közjegyzőket, bankokat és követeléskezelő cégeket is!A kormány is érintett a végrehajtó botrányban

Hatalmas botrány van hetek óta a Magyar Bírósági Végrehajtói Karnál, több végrehajtó előzetes letartóztatásba került, köztük tudomásunk szerint a hétvégén az MBVK hivatalvezetője, dr. T Katalin is.

Úgy látszik valóban "énekelt" a kar elnöke, most pedig kiderült, hogy hivatali vesztegetés vádja miatt az Igazságügyi Minisztérium miniszterhelyettese, parlamenti államtitkára, a fideszes Völner Pál is érintett lehet az ügyben, mivel indítványozták mentelmi jogának felfüggesztését.

A gyanú szerint Völner hosszabb időn keresztül rendszeresen, alkalmanként 2–5 millió forintot kapott, hogy a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnökének, a szintén előzetesben ülő dr. S Györgynek kérésére konkrét ügyeket intézzen.

Nem meglepő, hogy a kormány vezetéséből is érintett valaki, köztudott ugyanis, hogy a maffiaszerűen működő végrehajtói rendszer nem működhetne egy őket erősen támogató korrupt politikai háttér nélkül! A törvények a népnyúzó végrehajtó tevékenységet, és ezáltal a magyar nemzet kifosztását segítik, amihez a kormány folyamatosan asszisztál.

A nyomozásból, pedig tisztán látszik, hogy milyen mélyen benne van a Fidesz a végrehajtók törvényesített ámokfutásában.

Ennek pedig mielőbb véget kell vetni! A kormány ne szuperhatóságot hozzon létre a végrehajtókra, hanem tényleges megoldást eszközöljön!

A Mi Hazánk Mozgalom több mint másfél évvel ezelőtt hívta fel először a figyelmet a végrehajtók körüli bűncselekménygyanús esetekre, azóta követeljük a népnyúzók tevékenységének szabályozását, többek közt, hogy tegyék nonprofittá a végrehajtást, hogy a továbbiakban ne profitorientált magánvállalkozásként működjenek! Ezzel pedig véget vetünk ennek a tisztességtelen és korrupt végrehajtói maffiának, mivel ezeknek a bűnözőknek nem vezető pozíciókban, hanem a börtönben van a helyük!

Ezenkívül el kell számoltatni maradéktalanul azokat a politikusokat is, akik ebben a bűncselekmény-sorozatban évek óta részt vesznek bármilyen szinten! A Mi Hazánk börtönbe is fogja juttatni őket és véget vet a nemzet népnyúzásából élő végrehajtói maffia működésének! Dr. Fiszter Zsuzsanna  Facebook oldal Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM