AZ MSZP ORSZÁGSZERTE MENTENÉ A DEVIZAKÁROSULTAKAT.

AZ MSZP ORSZÁGSZERTE MENTENÉ A DEVIZAKÁROSULTAKAT.

AZ MSZP ORSZÁGSZERTE MENTENÉ A DEVIZAKÁROSULTAKAT.

[good_old_share]


És….jött a nagy hír, amiből megtudhattuk, hogy: beindult az MSZP devizahitel ügyben. A hitelönvédelem nem is hagyta szó nélkül az MSZP akcióját. Íme:
Hitelönvédelem –

MOSTANSÁG AZ ÖSSZES CSÚSZÓMÁSZÓ A DEVIZAHITELESEKRE MÁSZIK …

 

… ennek az lesz a vége, hogy néhány párt és egyébb érdekeltség jól jár, miközben a 3 millió kirabolt ember még rosszabb helyzetbe fog kerülni.

Egyetlen Facebook oldal kell, és oda "bejelentkeznie" azoknak, akiknek devizahitelük van. 1-2 hónap alatt a gyülekező tömeg láttán átértékelné a Fidesz a devizahiteles politikáját.

Nem megmenteni kell a Devizahiteleseket, hanem vissza kell adni nekik, ami jogszerint az övék. – Hitelönvédelem

És a hivatalos hír: Beindult az MSZP: több mint 90 helyszínen tart fogadóórát devizahitel-károsultaknak.Nem minden napi akciót tart az MSZP. Egy időben, országszerte több, mint 90 helyszínen fog fogadóórát tartani a legnagyobb baloldali párt.

Valamilyen különleges mágikus erőtér lehet az oka, hogy a médiákok csak a baromságról tudnak írni, ha az MSZP-ről van szó. TISZTELET A KIVÉTELNEK. Ebbe az akcióba is véletlenül botlottam bele a neten, mert hogy szinte senki nem is írt róla. Szomorú.

Baja, Cegléd, Hatvan, Miskolc, Monor, Bonyhád, Csorna, Gyula, Marcali, Mór, Tapolca, Nagykáta, Ózd, Sopron, Szarvas, Vác, csak hogy egy párat említsek abból a 90 helyszínből, ahol 2017. november 6-án, hétfőn az MSZP képviselői és képviselő-jelöltjei országszerte fogadóórára várják a devizahitel-károsultakat.

Az MSZP hirdetményében úgy fogalmaz, hogy pótcselekvések, vitanapok helyett az emberek kérdésire kell válaszolni, ezért Mi személyesen állunk az érintettek rendelkezésére.

A legnagyobb baloldali párt álláspontja szerint a devizahitelesek problémáiról nem vitatkozni kell, hanem meg kell oldani, ( laugh smileyszerk.) ehhez pedig kormányváltásra van szükség.

Elmondják azt is, hogy a kormányváltás után a megoldásához fel kellene használni azt a 270 milliárd forintot, amit a Magyar Nemzeti Bank a devizahiteleken nyerészkedve szerzett. A legjobb az lenne, ha a felvételkori árfolyamot figyelembe véve tudnák rendezni a devizahitelesek ügyét.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Úgy látszik az MSZP az új szlogenét, miszerint az “emberek pártján”, nem csak pufogtatja, hanem értelmezhető módon cselekvésé is alakítja. Az MSZP a stratégiaváltását pár hete jelentette be, miszerint az értelmetlen vitanapok helyett, az emberek problémái irányába nyit. Vicces, hogy ezt teljes értetlenség fogadta a véleményvezérek részéről. Szerintünk meg helyes példa, követésre méltó.
A fogadóórák pontos helyei és időpontjai itt találhatóak.

Neked mi a véleményed erről az akcióról? Mennyire hiteles az MSZP?

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM