Újabb fordulat a végrehajtómaffia botrány környékén

Dr. Fiszter Zsuzsanna, devizahitel, Nemzeti Civil Kontroll, Újabb fordulat a végrehajtómaffia botrány környékén

Újabb fordulat a végrehajtómaffia botrány környékén

Dr. Fiszter Zsuzsanna – Völner Varga Judit tanúkénti kihallgatását kérte, a Mi Hazánk már az ügy kezdetén a felelősségének vizsgálatát követelte!
Újabb várható fordulat következett be a végrehajtómaffia botrány környékén. A sajtó értesülések szerint Völner Pál ügyvédje az Igazságügyi miniszter tanúkénti kihallgatását kezdeményezte. A korrupcióval meggyanúsított Völner Pál olyan kérdéseket kapott az ügyészségtől, amikre állításuk szerint csak Varga tudna választ adni.

Feltehetően azoknak a kinevezéseknek a hátteréről kérdeznék tanúként Varga Juditot, amelyek a jogtalan előny ellenében történhetettek meg dr Schadl György és az újonnan kinevezett végrehajtók között. Állítasok alapján Varga nyilatkozata alátámaszthatná a Völner vallomását.

Nos már csak az ügyészség döntését kell kivárni, hogy eleget tesznek e az indítványnak. De az sommázandó, hogy ezt az ügyet képtelenség lett volna két emberen keresztül végig vinni… Schadl – Völner – Rogán – Varga és hol lesz a lista vége? Ki a gazda?

Miért működik az MBVK az eddigi módon, hogy lehet Schadl az elnöke? És még egy megjegyzés: tanúból lehet gyanúsított, majd vádlott? Nem egyszer előfordult már…

Friss: Budapest egyeztetések, interjú, devizás érintettekkel találkozó

"A kilakoltatásokon számíthatnak ránk a családok, ezzel kapcsolatban hamarosan felhívást adunk ki!"
Délelőtt megbeszélésekre került sor, ezt követően deviza károsulttakkal, önzetlen segítőkkel és ügyvéddekkel találkoztam. A továbbiakról egyeztettünk, irány vonalról és egymás támogatásáról.

Mi nem felejtjük, hogy minden magyar felelős magyarért!
A devizahitelesek ügye nincs lezárva Magyarországon ezért is követeljük, hogy a kilakoltatásokat le kell állítani, míg nem születik végleges döntés! Erről és a végrehajtási eljárás szükséges módosításairól adtam interjút a Magyar Jelennek, ami hamarosan publikálásra kerül. Kilakoltatásokon pedig számíthatnak ránk a családok ezzel kapcsolatban hamarosan felhívást adunk ki. Dr. Fiszter Zsuzsanna

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM