ELÁRVEREZI LEGENDÁS TESTÉT BÍRÓ ICA.

ELÁRVEREZI LEGENDÁS TESTÉT BÍRÓ ICA.

ELÁRVEREZI LEGENDÁS TESTÉT BÍRÓ ICA.

[good_old_share]


Komoly döntést hozott: elárverezi legendás testét Bíró Ica – erről számolt be a Blikk.

 

Bankhitelkárosultakat segítene a bevételből. Bíró Icának ma sem kell szégyenkezni a külseje miatt, ezt saját programjának is köszönheti!

Jó ideje dobozokba pakolva él Bíró Ica. A fitneszéletmód egyik hazai meghonosítóját tönkretette a devizahitele, és felkészült rá, hogy a kilakoltatási moratórium lejártával neki is el kell hagynia az otthonát, amit két éve elárvereztek.Az egykori Metal Lady mindenre felkészült, összepakolt, bútorai nagy részét már elszállították. A napokban viszont a fészerből előkerült életnagyságú szobra, amit 30 éve készített a Kossuth-díjas szobrász, Pauer Gyula (†71), és teste minden négyzetcentiméterét pontosan adja vissza.

Ezt kínálja eladásra más érdekes tárgyaival együtt, hogy sorstársain segítsen.

Évtizedekkel ezelőtt az egyik legkeresettebb modell volt Bíró Ica, pikáns képei szinte minden műhely falára felkerültek

– Az első kísérleti alkotást az első, tragikusan fiatalon meghalt szépségkirálynő, Molnár Csilla testéről készítette 1986-ban Pauer Gyula. Nem sokkal később hivatalosan felkérték, hogy rólam is csináljon egyet. Merésznek számítottak a szexi fotóim, állítólag egy tévét ért akkoriban a vizes trikós poszterem, ami szinte minden műhely falán ott díszelgett – mesélte Ica, aki saját fejlesztésű egészség- és mozgásprogramjának köszönheti, hogy azóta sem változott a csodálatos alakja.

loading...– Ezerarcú modellnek hívtak, elsőként készült rólam Ápiszban kapható poszter, kártyanaptár, amit a távirati iroda fotósai készítettek a magyar képzőművészeti vállalatnak.

A fényképekből kiállítást is rendeztek, ide rendelték meg a hozzá illő alkotást.

– Egy órán keresztül kellett mozdulatlanul állnom, amíg a testemre kenték a gipszet. Minden porcikám fájt! Utána következett az arcom, rettenetes érzés volt, szinte klausztrofóbiás pánik. Meg kellett ismételni mosolyogva, mert az első változaton látszott a rémület – emlékezett vissza Ica, aki maga varrt ruháival, posztereivel és könyveivel együtt tenné pénzzé a szobrot.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

– Veszélyben vagyok, kilakoltatás fenyeget, nem dughatom a fejem a homokba! Egyből jött az ötlet, elárverezem a híres szobrász alkotását, dedikált könyvekkel, poszterekkel. Minden létező fórumon védekezem, és hiszek a bírók tisztességében.

loading…


Sokan öngyilkosok lettek vagy ügyvédre sem telik, hogy esélyt kapjanak, ezért ajánlom fel a majdani bevétel nagy részét a nálam még rosszabb helyzetben lévő sorstársaimnak. Minden létező fórumon védekezem, még hiszek a bírók tisztességében, abban, hogy az uniós fogyasztóvédelmi jogokat ők is alkalmazzák. Talán a legfelsőbb bírósági fórumon változhat a kisemmiző ítéletem a kilakoltatásunk előtt, és mások is megmenekülnek.

Így került hitelcsapdába

Bíró Ica tíz éve vett fel svájcifrank-alapú hitelt, amelynek a háza volt a fedezete. Álmát akarta megvalósítani egészség- és szépségklubjával, ám ő sem számított arra, hogy az árfolyam emelkedése miatt a törlesztőrészlet majdnem a háromszorosára nő. Sokáig erejét megfeszítve fizetett, végül lehetetlen volt kitermelnie a törlesztőrészletet.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A BANKOK NEM TUDNAK MEGFELELNI AZ ÚJ PP.-NEK!
A BANKOK NEM TUDNAK MEGFELELNI AZ ÚJ PP.-NEK!

A BANKOK NEM TUDNAK MEGFELELNI AZ ÚJ PP.-NEK! [good_old_share] 2019 év. deviza ügy és az új Pp.   A bankok...

ÍTÉLET ELŐTT A KÚRIÁN.
ÍTÉLET ELŐTT A KÚRIÁN.

ÍTÉLET ELŐTT A KÚRIÁN. [good_old_share] KÚRIA. ESÉLY VAGY ESÉLYTELENSÉG? Szécsi István felülvizsgálati tárgyalása a KÚRIÁN. ÍTÉLETHOZATAL: 2019.február 19. 10:30 órakor ...

Close