A bírák nem hajlandóak alkalmazni az Európai Bíróság ítéleteit

A bírák nem hajlandóak alkalmazni az Európai Bíróság ítéleteit

A bírák nem hajlandóak alkalmazni az Európai Bíróság ítéleteit

…a bírák nem hajlandók alkalmazni az EUB ítéleteket, és a fogyasztói jogokat súlyosan csorbítják…


 

A Fővárosi Törvényszék Gazdasági Kollégiumának vezetése összegyűjtötte azon bírákat, akik tevékenységével kapcsolatban negatív véleményt formáltam, és feljelentettek (ismét) a kamaránál.A kamara elnöke elrendelte az előzetes vizsgálatot, melynek fegyelmi eljárás lesz a vége. Ugyanis eddig is hiába kértem segítséget a kamarai vezetőktől, süket fülekre találtam.

A fegyelmi ügyeket a nyilvánosság előtt fogom megvívni. Valakit maga alá fog temetni ez a jogállamisággal össze nem egyeztethető háború.

Jelzem, mindegyik vita abból fakad, hogy a bírák nem hajlandók alkalmazni az EUB ítéleteket, és a fogyasztói jogokat súlyosan csorbítják.

Ismertek a körülmények és a célzatok. Csakhogy az elmúlt két hétben az ítélőtáblákról sorra olyan határozatokat kaptunk, melyek a fogyasztókat képviselő ügyvédek érveit meghallgatták, elfogadták.

Az előzményekből:

 

Szombathelyi kamarai fegyelmi tárgyalásom volt. Tárgy a bíróság és a bíró méltósága. A korábbi elnök elfogult volt, az új elnök meg ízé…

Kértem, hogy menjünk végig a vádpontokon, mely állításom nem tényszerű és megengedett. Közölte, én megsértettem a bírót, ezzel elkövettem a fegyelmi vétséget, “befejeztük a tárgyalást”!Mondjuk, az még hagyja, hogy nem védekezhettem a tárgyaláson, de a fegyelmi vádlóm sem szólalhatott meg.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Olyan, mintha egy büntető tárgyaláson úgy születne ítélet, hogy a vádlott nem védekezhet, az ügyész meg nem mond vádbeszédet.

Ez az ügyvédi kamara krémje????? Ők mondanak felettem ítéletet?????

Mi lesz ebből???? Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda.

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM