A bírák nem hajlandóak alkalmazni az Európai Bíróság ítéleteit

A bírák nem hajlandóak alkalmazni az Európai Bíróság ítéleteit
loading...

A bírák nem hajlandóak alkalmazni az Európai Bíróság ítéleteit

…a bírák nem hajlandók alkalmazni az EUB ítéleteket, és a fogyasztói jogokat súlyosan csorbítják…


 

A Fővárosi Törvényszék Gazdasági Kollégiumának vezetése összegyűjtötte azon bírákat, akik tevékenységével kapcsolatban negatív véleményt formáltam, és feljelentettek (ismét) a kamaránál.A kamara elnöke elrendelte az előzetes vizsgálatot, melynek fegyelmi eljárás lesz a vége. Ugyanis eddig is hiába kértem segítséget a kamarai vezetőktől, süket fülekre találtam.

A fegyelmi ügyeket a nyilvánosság előtt fogom megvívni. Valakit maga alá fog temetni ez a jogállamisággal össze nem egyeztethető háború.

loading...

Jelzem, mindegyik vita abból fakad, hogy a bírák nem hajlandók alkalmazni az EUB ítéleteket, és a fogyasztói jogokat súlyosan csorbítják.

Ismertek a körülmények és a célzatok. Csakhogy az elmúlt két hétben az ítélőtáblákról sorra olyan határozatokat kaptunk, melyek a fogyasztókat képviselő ügyvédek érveit meghallgatták, elfogadták.

Az előzményekből:

 

Szombathelyi kamarai fegyelmi tárgyalásom volt. Tárgy a bíróság és a bíró méltósága. A korábbi elnök elfogult volt, az új elnök meg ízé…

Kértem, hogy menjünk végig a vádpontokon, mely állításom nem tényszerű és megengedett. Közölte, én megsértettem a bírót, ezzel elkövettem a fegyelmi vétséget, “befejeztük a tárgyalást”!Mondjuk, az még hagyja, hogy nem védekezhettem a tárgyaláson, de a fegyelmi vádlóm sem szólalhatott meg.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Olyan, mintha egy büntető tárgyaláson úgy születne ítélet, hogy a vádlott nem védekezhet, az ügyész meg nem mond vádbeszédet.

Ez az ügyvédi kamara krémje????? Ők mondanak felettem ítéletet?????

Mi lesz ebből???? Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda.

loading…


Read previous post:
Árfolyamkockázat - új elszámolási törvényt!
Árfolyamkockázat – új elszámolási törvényt!

Árfolyamkockázat - új elszámolási törvényt! Európai Bíróság: Minden egyes ügyben vizsgálni kell, hogy a bank az árfolyamkockázattal kapcsolatban megfelelően tályékoztatta-e...

A havi bér egy részét megtakarítási számlára utaltatná a számvevőszék elnöke
A havi bér egy részét megtakarítási számlára utaltatná a számvevőszék elnöke

A havi bér egy részét megtakarítási számlára utaltatná a számvevőszék elnöke ...az állam szívesen megtakarít a dolgozóknak az ő pénzükből......

Close