A bírák nem hajlandóak alkalmazni az Európai Bíróság ítéleteit

A bírák nem hajlandóak alkalmazni az Európai Bíróság ítéleteit

A bírák nem hajlandóak alkalmazni az Európai Bíróság ítéleteit

…a bírák nem hajlandók alkalmazni az EUB ítéleteket, és a fogyasztói jogokat súlyosan csorbítják…


 

A Fővárosi Törvényszék Gazdasági Kollégiumának vezetése összegyűjtötte azon bírákat, akik tevékenységével kapcsolatban negatív véleményt formáltam, és feljelentettek (ismét) a kamaránál.A kamara elnöke elrendelte az előzetes vizsgálatot, melynek fegyelmi eljárás lesz a vége. Ugyanis eddig is hiába kértem segítséget a kamarai vezetőktől, süket fülekre találtam.

A fegyelmi ügyeket a nyilvánosság előtt fogom megvívni. Valakit maga alá fog temetni ez a jogállamisággal össze nem egyeztethető háború.

Jelzem, mindegyik vita abból fakad, hogy a bírák nem hajlandók alkalmazni az EUB ítéleteket, és a fogyasztói jogokat súlyosan csorbítják.

Ismertek a körülmények és a célzatok. Csakhogy az elmúlt két hétben az ítélőtáblákról sorra olyan határozatokat kaptunk, melyek a fogyasztókat képviselő ügyvédek érveit meghallgatták, elfogadták.

Az előzményekből:

 

Szombathelyi kamarai fegyelmi tárgyalásom volt. Tárgy a bíróság és a bíró méltósága. A korábbi elnök elfogult volt, az új elnök meg ízé…

Kértem, hogy menjünk végig a vádpontokon, mely állításom nem tényszerű és megengedett. Közölte, én megsértettem a bírót, ezzel elkövettem a fegyelmi vétséget, “befejeztük a tárgyalást”!

loading...Mondjuk, az még hagyja, hogy nem védekezhettem a tárgyaláson, de a fegyelmi vádlóm sem szólalhatott meg.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Olyan, mintha egy büntető tárgyaláson úgy születne ítélet, hogy a vádlott nem védekezhet, az ügyész meg nem mond vádbeszédet.

Ez az ügyvédi kamara krémje????? Ők mondanak felettem ítéletet?????

Mi lesz ebből???? Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda.

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
Árfolyamkockázat - új elszámolási törvényt!
Árfolyamkockázat – új elszámolási törvényt!

Árfolyamkockázat - új elszámolási törvényt! Európai Bíróság: Minden egyes ügyben vizsgálni kell, hogy a bank az árfolyamkockázattal kapcsolatban megfelelően tályékoztatta-e...

A havi bér egy részét megtakarítási számlára utaltatná a számvevőszék elnöke
A havi bér egy részét megtakarítási számlára utaltatná a számvevőszék elnöke

A havi bér egy részét megtakarítási számlára utaltatná a számvevőszék elnöke ...az állam szívesen megtakarít a dolgozóknak az ő pénzükből......

Close