A BANKOK ZÁRÁSÁIG MARADUNK! NEM ALKUSZUNK!

PÓKA LÁSZLÓ - A BANKOK ZÁRÁSÁIG MARADUNK! NEM ALKUSZUNK!

Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!

Ma reggel a "Ne egyen szükség újabb robbantásra" esemény oldalán  a lentre másolt bejegyzést találtam.
https://www.facebook.com/events/521924874601768/?context=create&source=49
 
Nagyon örültem neki, és köszönjük minden szervezetnek és magánszemélynek a támogatást.


 


Azért valamit elárul a folyamatosan növekvő érdeklődés az eseményeink iránt.
Talán azt, hogy tetszik az embereknek, hogy nem forgatjuk köpönyeget.
Az elején is a teljes eltörlést, kártalanítást, felelősségre vonást követeltük.
Akkor is ezt nyomtuk, amikor sokan megalkuvóbb módon álltak a  megoldáshoz.
 
Ez maradt az elvünk akkor is, amikor népszerű emberek – olyanok is, akik elvileg velünk vannak –  ez miatt megpróbáltak ellehetetleníteni, nevetségessé tenni.
Nem mondtunk mást a politikai programunkban sem.
 
Ez mellett tartunk ki mindvégig. Nem alkuszunk a békesség kedvéért sem, és azért sem, hogy a "nemzeti értelmiségnek" jobb pozíciói legyenek később a hazai, és nemzetközi köreikben.
Mi inkább Megrendeljük a kifosztott emberek érdekében, de kizárólag a magunk nevében, és felelősségére a Valóban Nemzeti Értelmiségtől a jogi, és közgazdasági megoldás kidolgozását. 
Tesszük ezt azért, mert ezt követeli az igazságérzetünk, mert már annyira kifosztották az embereket, hogy LEHETETLENNÉ vált bárminemű teljesítés. Vagy ha megpróbálnánk, akkor abba beleroppanna az ország. 
Azt gondoljuk, hogy ha már mindenképpen bele kell a megoldásba valakiknek roppannia, azok legyenek a kifosztók, és nem az emberek.
 
A Nem adom a házamat mozgalom vár minden határozottan kiálló embert június 20-án a robbantott CIB banknál reggel 8 órára. Budapest Lehel út 70-72.


Autósok jöjjenek feldíszítve, mert sávlezárós forgalomlassítás is lesz.
A bankok zárásáig maradunk.
 
HAjrá!
 
Csoportból: Ne legyen szükség újabb robbantásra!
A MAREVOSZ a nemzeti ellenállásban kialakult otthon föld- és jogvédő "nagykoalíció" jegyében támogatja az otthonvédő Nem adom a házam mozgalom akcióját! 
Füsti MAREVOSZ hírszolgálat

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM