A BANKOK TERRORSZERVEZETEK?

A BANKOK TERRORSZERVEZETEK?

A BANKOK TERRORSZERVEZETEK?

MI A VÉLEMÉNYED A BANKODRÓL?

A Bankok terrorszervezetek? – Laczkó Gyula. (TI KÜLDTÉTEK, olvasói gondolatok).


Az, hogy a bankok terrorszervezetek, az egyértelmű. Hiszen magukon viselik a terrorszervezetek jegyeit. Nézzük:

Először lelkiterror: egyre durvább hangú levelet írnak, telefonon zaklatnak (a nap bármely órájában) SMS-t küldözgetnek.

Aztán jönnek a behajtó cégek hiénái, akik nagyon sokszor törvénytelen eszközökkel próbálkoznak. Ezek szintén telefonon, emailben, SMS-ben, és természetesen személyesen a szerencsétlen ügyfél, vagy inkább károsult lakásán.Aztán jönnek a közjegyzők, akik a törvényesség látszatát keltve szolgálják ki a "terrorista bankárokat". Ha a szerencsétlen banki károsult ilyenkor még nem adta fel (akár úgy is, hogy önkezével vet véget életének, akár úgy, hogy a folyamatos zaklatások miatt belebetegszik, amibe később belehal ), akkor jön a végrehajtás.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

A végrehajtás is először a lelki terror eszközeit használja, ami a végére átcsap rendőri/ fizikai erőszakba.

Ezek után kérdéses még, hogy a bankok /bankárok, a legnagyobb terrorszervezetek? Természetesen az őket kiszolgáló, se….aló politikusokkal egyetemben.

– Több ember halt meg miattuk, mint a terroristák miatt

– Az hogy közvetlen kötődésük van maffia jellegű szervezetekkel az eddig is világos volt. Sőt nem csak a bankok, hanem más állami intézmény is. Leginkább a bíróságok és ügyészségek sorolhatók ide..

NEKED MI A VÉLEMÉNYED A BANKODRÓL? Laczkó Gyula.

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM