A BANKI ALKALMAZOTTAK FELELŐSSÉGE-FONTOS FELHÍVÁS!

A BANKI ALKALMAZOTTAK FELELŐSSÉGE-FONTOS FELHÍVÁS!


Fontos felhívás a cikk végén! Olvasd végig, oszd meg!

 

Egy kedves olvasónk a Facebook oldalunkon feltette a következő kérdést:

Nekem nincs és nem is volt hitelem, de amikor ezzel kapcsolatban találkozom egy cikkel, mindig az jut elsőre az eszembe, hogy azt a hitelt egy banki dolgozó ismertette a kuncsafttal, egy beosztott, egy átlag magyar ember, akkor miért nem beszélünk az egyéni felelősségről?

Amíg általánosítunk, nem keressük akár lentről indulva a valódi felelősöket, addig nem lesz vége az ilyen disznóságoknak!

A banki dolgozókat is meg kellene kérdezni és felelősségre vonni, felelősségre vonhatóvá tenni, akkor meg mernék tagadni az ilyen piszkos munkát!

A kérdésre egy „deviza”-károsult társunk válaszolt: Azóta se állnak fel, és nem mondják el, hogy a világon semmiféle kockázatról nem tájékoztatták az embereket.
A videó után folytatjuk!

Sőt, az OTP reklámjában az egyik banki alkalmazott elmondja, hogy 24 éve dolgozik az OTP Banknál….. Akkor ő pl tud mindent, hogy mit műveltek. Ezzel ki mernek állni, és a lehető legarcátlanabb módon adnak hozzá szlogent: "megbízunk egymásban …."

NCK: Néhány banki alkalmazott is megszólalt már az ügyben, sőt Póka László, a Nem adom a házamat mozgalom vezetője-volt hitelközvetítőként is vallomást tett.

Tudjuk, hogy néhány volt banki alkalmazott, és hitelközvetítő ember vallomása kevés. Őket félresöpri az ügyészség, nem hallgatja meg a hatalom. De, ha százával tennének vallomást….százával mutatnák fel a bizonyítékokat, az már elég lenne.

Tisztában vagyunk azzal, hogy rengeteg banki alkalmazottat fogva tart a munkáltatója, hisz közülük is sokan vettek fel „deviza”-hitelt akkor, amikor még nem látták át a rendszer valódi működését. A bankok pedig igyekeztek elzárni az ügyintézőket a teljes rendszer rálátásától, csak részinformációkra engedtek rápillantást. Csak azokra, melyekre munkavégzésükhöz feltétlenül szükségük volt.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Mi szívesen megszervezzük, hogy a vallomástételek és a bizonyítékok nagyszámban, egyszerre és koncentráltan érjenek a megfelelő helyekre, amennyiben a volt banki alkalmazottak, hitelközvetítők jelentkeznek a civilkontroll (kukac) civilkontroll pont com címre, és vállalják a vallomástételt, illetve a későbbi bizonyítást is.
Oszd meg a cikket!! 
Szólj hozzá

Hozzászólás