A BANK CSELEZ! CSELEZZ TE IS!

A BANK CSELEZ! CSELEZZ TE IS!

A BANK CSELEZ! CSELEZZ TE IS!

[good_old_share]

Hasznos tanácsok!

Erzsebet Szalagyi- A Budapest Bank még mindig CSELEZ!

 

Jártam egy Euronics üzletben, ahol szórják a 0 %-os THM-el a műszaki cikkeket és a Budapest Bank finanszíroz! Természetesen a kötelező 40 %-os hitelkártya jár hozzá 🙂
Akivel ott jártam, meg is kötötte a szerződést, „ingyen” elhozta a laptopot és még egészen korrekt tájékoztatást is kapott a hitelügyintézőtől de a csapdák azért el vannak rejtve, úgyhogy meg kell hagyni, nagyon jól húzzák még mindig csőbe a fogyasztókat a hitelkártyákkal és szórják őket mint kutya a bolhát!

Nagyon sokan úgy vannak vele, hogy majd nem használom a kártyát és nem is fogom aktiválni! A kártya első éves díja ingyenes a második évtől viszont költsége van! Fel fogja magát zabálni a kártya és horribilis tartozásod lesz! Nem kell aktiválni, benne van az ászf-ben!

A kártyával az a teendő, hogy amikor megkapod akkor kettévágod és visszaküldöd a BP Banknak és közlöd velük, hogy nem tartasz rá igényt! Ebben az esetben nem lehet belőle bajod! Ha bevágod a fiókba és nem foglalkozol vele akkor véged!
Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Másik fontos dolog, hogy amikor aláírod a szerződést az üzletben, KÉRJ GY PÉLDÁNYT A SZERZŐDÉSRŐL MERT NEM ADNAK! Majd a bank kiküldi amikor aláírja! 
Szerezd meg az ottani példányt és nem lesz rajta aláírás a bank részéről, és a hitelkeret összege sem fog szerepelni a szerződésben!

AZ IS ELÉG HA LEFOTÓZOD!

SAJNOS SOROK ÁLLNAK A HITELKÖZVETÍTŐ ASZTALA ELŐTT ÉS MÉG AZ ÁRÚHÁZ ELŐTT IS VÁRAKOZTAK A SORUKRA. – Erzsebet Szalagyi

FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, ezért a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979/
Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM