A BANK CSELEZ! CSELEZZ TE IS!

A BANK CSELEZ! CSELEZZ TE IS!

A BANK CSELEZ! CSELEZZ TE IS!

[good_old_share]

Hasznos tanácsok!

Erzsebet Szalagyi- A Budapest Bank még mindig CSELEZ!

 

Jártam egy Euronics üzletben, ahol szórják a 0 %-os THM-el a műszaki cikkeket és a Budapest Bank finanszíroz! Természetesen a kötelező 40 %-os hitelkártya jár hozzá 🙂

loading...
Akivel ott jártam, meg is kötötte a szerződést, „ingyen” elhozta a laptopot és még egészen korrekt tájékoztatást is kapott a hitelügyintézőtől de a csapdák azért el vannak rejtve, úgyhogy meg kell hagyni, nagyon jól húzzák még mindig csőbe a fogyasztókat a hitelkártyákkal és szórják őket mint kutya a bolhát!

Nagyon sokan úgy vannak vele, hogy majd nem használom a kártyát és nem is fogom aktiválni! A kártya első éves díja ingyenes a második évtől viszont költsége van! Fel fogja magát zabálni a kártya és horribilis tartozásod lesz! Nem kell aktiválni, benne van az ászf-ben!

A kártyával az a teendő, hogy amikor megkapod akkor kettévágod és visszaküldöd a BP Banknak és közlöd velük, hogy nem tartasz rá igényt! Ebben az esetben nem lehet belőle bajod! Ha bevágod a fiókba és nem foglalkozol vele akkor véged!
Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Másik fontos dolog, hogy amikor aláírod a szerződést az üzletben, KÉRJ GY PÉLDÁNYT A SZERZŐDÉSRŐL MERT NEM ADNAK! Majd a bank kiküldi amikor aláírja! 
Szerezd meg az ottani példányt és nem lesz rajta aláírás a bank részéről, és a hitelkeret összege sem fog szerepelni a szerződésben!

AZ IS ELÉG HA LEFOTÓZOD!

loading...

SAJNOS SOROK ÁLLNAK A HITELKÖZVETÍTŐ ASZTALA ELŐTT ÉS MÉG AZ ÁRÚHÁZ ELŐTT IS VÁRAKOZTAK A SORUKRA. – Erzsebet Szalagyi

FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, ezért a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979/
Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
EU.KÖTELEZETTSÉGSZEGÉSI ELJÁRÁS A DEVIZAHITELEK MIATT.
EU.KÖTELEZETTSÉGSZEGÉSI ELJÁRÁS A DEVIZAHITELEK MIATT

EU.KÖTELEZETTSÉGSZEGÉSI ELJÁRÁS A DEVIZAHITELEK MIATT [good_old_share] Az Európai Unió védi a bankokat. Közbelépett a szomszédban.   A "deviza"-károsultak abban reménykednek,...

PÓKA LÁSZLÓ-LEVÉL A RENDŐRSÉGNEK.
PÓKA LÁSZLÓ-LEVÉL A RENDŐRSÉGNEK

PÓKA LÁSZLÓ-LEVÉL A RENDŐRSÉGNEK [good_old_share] Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!   Meghívtak kihallgatásra egy újabb garázdaság ügyében.   Ebben semmi különös...

Close