A népnyúzó végrehajtóknál fog kikötni a kormány “rezsicsökkentése”

devizahitel, Dr. Fiszter Zsuzsanna, Nemzeti Civil Kontroll, A népnyúzó végrehajtóknál fog kikötni a kormány "rezsicsökkentése"

"Kijelenthető, hogy hitelbedőlési és végrehajtási hullámot indít el ezzel a kormány. Ennek hatása pedig már az ősz folyamán érezhető lesz… vagy esznek és fizetik a rezsit vagy pedig a hitel törlesztést fizetik a továbbiakban."

Dr. Fiszter Zsuzsanna – A kormány az elmúlt pár hét intézkedéseivel, a Kata elkaszálásával és a brutális energia áremelés következtében semmi mást sem csinált csak a magyar emberek alól húzta ki az eddig is bizonytalan talajt, a megélhetést és a sárba ki tudja még hányszor fogja megforgatni a magyar családokat az átmenet nélkül bevezetett intézkedéseivel.

Ezek következtében kevesebb elkölthető bevétel marad a családoknál. De akár a megélhetésük is veszélybe hozhatja és nyilván a hiteltörlesztésüket is.

És a bajt csak tetézi az egyre növekvő infláció és az élelmiszerek drágulása. Sokan fognak szembesülni, ha így marad a jogi rendelkezés, hogy vagy esznek és fizetik a rezsit vagy pedig a hitel törlesztést fizetik a továbbiakban. Mivel a kettő együtt nem biztos, hogy fog menni.

Felháborító, hogy semmilyen átmenet nélkül hozták ezeket a rendelkezéseket. Egy bizonyos a kezdő lökést már megadta a kormány, hogy a hiéna követeléskezelőkhöz, ezt követően pedig a népnyúzó végrehajtókhoz kerüljenek az emberek.

Kijelenthető, hogy hitelbedőlési és végrehajtási hullámot indít el ezzel a kormány. Ennek hatása pedig már az ősz folyamán érezhető lesz.

Követeljük, hogy ne dobja oda az embereket, családokat a nemzet sanyargatóinak a kormány! Ne váljanak a gazdasági válság haszonélvezővé!




Mielőbb megoldásokat várunk el ennek megelőzése érdekében! Ezert is fogunk tüntetni országszerte a rezsimegszorítások ellen augusztus elsején. Nem hagyjuk annyiban, hogy családok ezrei menjenek újból tönkre a nemzet sanyargatásából jól élő végrehajtók és követeléskezelők által!

És még valami: Becsérték probléma- szakértői dijat előlegezzék meg!

Az ingatlan kilakoltatások és az újból beindult ingatlan árverések miatt rengeteg kérdés, megkeresés érkezik, hogy miként lehet a becsérték ellen fellépni, ha az ott meghatározott összeg nem fedi a valóságot.

És bele is ütközik az adós a falba úgy, hogy az eddigi nyomora még nagyobbra nő. Kifogás illetéke 15.000 Ft rendben, igazából ennek mértékével sem ertek egyet, de letétbe kell helyezni a szakértői díj előlegét is, ami még 20.000 Ft es 300.000 Ft között határozható meg az ingatlan értéke alapján.

Akinél letiltása van, inkasszója van az bizony általánosságban ezen összegeket képtelen megfizetni. A jogalkotó nyilvan való célja ezzel a jogtalan időhúzás meggátlása lehet. De! Szükségesnek tartanám, hogy a szakértői díjat megelőlegezhessék az adósoknak, hogy ezen a lépésen a pénz hiány miatt is tudjanak lépni és ezáltal élhessenek ezzel a jogukkal. Dr. Fiszter Zsuzsanna 




Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM