JÖN AZ IGAZSÁG PILLANATA? LERÁNTJÁK A BANKRÓL A GATYÁT IS?

JÖN AZ IGAZSÁG PILLANATA? LERÁNTJÁK A BANKRÓL A GATYÁT IS?

JÖN AZ IGAZSÁG PILLANATA? LERÁNTJÁK A BANKRÓL A GATYÁT IS?

[good_old_share]


Ideje lenne már, hogy országszerte a bíróságokon végre a lényeges kérdésekről, és az igazságról essen szó…

 
És természetesen annak megfelelően döntsenek a bírák.

Úgy tűnik, hogy egyre több bíró kezdi megérteni, és felismerni ezeknek a „trükkös” szerződéseknek a lényegét, és ennek megfelelően vizsgálni az adott ügyet. Ha ez általánosan így történik majd országszerte, akkor a perek végső kimenetele az „adósra” nézve csak pozitív lehet.

Dr. Marczingós László tette közzé az alábbi bíztató bejegyzést:

 

Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda – Ma egy perben ismét kötelezték a bankot/szolgáltatót, hogy nevezze meg azon ászf-jét, mely tartalmazza a deviza alapúság, nyilvántartás lényeges feltételeit.

Bizonyítsa be, hogy az a szerződés részévé vàlt. Fejtse ki, a mechanizmus milyen lényeggel bír, milyen jogok és kötelezettségek erednek abból. Magyaràn, adja elő az okozatossàgát.
A per kötelmi jogi per, nem közgazdasági mellébeszélés. Polgári jog. – Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM