AZ ADÓSKAMARA FELHÍVÁSA – 2018-06.

AZ ADÓSKAMARA FELHÍVÁSA - 2018-06.

AZ ADÓSKAMARA FELHÍVÁSA – 2018-06.

[good_old_share]


FELHÍVÁS!

Dr. Hosszú Istvánné – Kedves un. deviza hitelesek!

 

Kedves megyei csoportvezetők!Az Adóskamara a társadalmi érdekérvényesítés segítése érdekében a közjegyzők áldásos tevékenységével kapcsolatban is fel kíván lépni.

Ehhez kérjük a segítségeteket.

1/Kérjük, hogy írjátok meg a közjegyzői okiratotokban szereplő alábbi adatokat:

 

– melyik közjegyző készítette a közjegyzői okiratotokat annak idején, amikor a rablódeviza hitel szerződést kötöttétek (közjegyző neve és címe)
– melyik bankkal kötöttétek a szerződést (bank neve és címe)

Ha módosítás is volt és azt másik közjegyző készítette, akkor azt is írjátok meg.

2/ Akinek felmondta a bank a szerződését közjegyzői okiratban, azt is írjátok meg, hogy melyik közjegyző készítette ezt a közokiratot.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Aki nem akarja nyilvánosan, az e-mailben megküldheti az alábbi e-mail címre:
adoskamara@gmail.com

Kérjük a megyei csoportvezetőket, tegyék fel ők is ezt a felhívást a megyei oldalakra! Dr. Hosszú Istvánné.Korábbi felvétel:A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM