A hitelkárosultak vesztesége a luxusfideszesek nyeresége

A hitelkárosultak vesztesége a luxusfideszesek nyeresége, Völner Pál, Nemzeti Civil Kontroll, devizahitel

A hitelkárosultak vesztesége a luxusfideszesek nyeresége

A károsultak közül sokan lettek öngyilkosok vagy vesztették el egy élet munkáját…

FIGYELEM!! Mindenkinek megvan a maga felelőssége, hogy egy élhetőbb és jobb világba élhessünk – Völner Pál jótanácsai az élethez. Ezek közül néhány elhangzik majd az oldalon… Neki sikerült ezeket betartani???



„Hány végrehajtásból származó lakást tulajdonol Völner Pál, vagy a családja cégbirodalma?"

A miniszterhelyettesi feladatokat ellátó államtitkár és társai tettei következmények nélkül maradhatnak?

Az LMP frakcióvezető-helyettese szerint Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium közelmútban lemondott államtitkára érdekelt volt abban, hogy minél több devizahitelest sújtson a végrehajtás. Emiatt nem lehetett ügyükben igazságot teremteni.

Csárdi Antal hétfői, online is követhető sajtótájékoztatóján emlékeztetett: mielőtt a kormány a pandémia miatt felfüggesztette volna a végrehajtásokat, azok száma meredeken emelkedett. A politikus szerint ez csak kormányzati segítséggel történhetett meg, ami azért volt lehetséges, mert a kormány egy tagja érdekelt volt azokban.

A politikus feltette a kérdést: túl azon, hogy Völner Pál havonta 2-5 millió forintot kapott különböző ügyek elintézéséért, hogyan hízhatott meg jelentős mértékben a Völner Pál családjához és családja cégeihez köthető vagyon?

Mindez szerinte a hitelkárosultak veszteségeiből finanszírozódott.

Jó tanács az élethez Völner Pál államtitkár úrtól- Az ember nem lehet túl szerény:

Az LMP válaszokat vár Völner Páltól, a kormánytól és az ügyészségtől, hány végrehajtásból származó lakást tulajdonolt Völner Pál, a családja vagy a családja cégbirodalma? Nyerészkedtek-e a hitelkárosultakon? – sorolta kérdéseit Csárdi Antal.

Emlékeztetett: a károsultak közül sokan lettek öngyilkosok vagy vesztették el egy élet munkáját.

Mindenkinek megvan a maga felelőssége, hogy egy élhetőbb és jobb világba élhessünk:

Forrás  forrás

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM