ÜZENET: Devizásoknak teljes és átfogó kártalanítást, a kifolyósított tőke összeggel való elszámolást!

devizahitel, Nemzeti Civil Kontroll, Dr. Fiszter Zsuzsanna, üzenet, Mszp, DK, Jobbik, ÜZENET: Devizásoknak teljes és átfogó kártalanítást, a kifolyósított tőke összeggel való elszámolást!

Devizásoknak-Teljes és átfogó kártalanítást, a kifolyósított tőke összeggel való elszámolást! Igéret: az uzsoraterror összes haszonélvezőjét el fogják számoltatni

(Dr. Fiszter Zsuzsanna üzenete előtt egy rövid NCK előszó: A "deviza" károsultaknak üzent az MSZP, a DK, illeve a Jobbik is. A felsorolt pártok üzeneteit a lap alján találod!)

Dr. Fiszter Zsuzsanna – Álszent és álságos a DK devizahitel propagandája

A DK úgy látszik az utóbbi időben, hogy a deviza hitelkárosultakat vette célba és a megmentésüket helyezi kilátásba. Kérdem én, hogy hol voltak eddig, amíg évente több ezer kilakoltatást foganatosítottak?

Hol voltak akkor, amikor a bankok, behajtó cégek és a végrehajtók semmizték ki a magyar nemzetet, csaláson alapuló hitelszerződések miatt? Felelősként segítőt játszani? Kabaré.

Álszent és álságos ez a propaganda, hacsak nem újbóli hazugság. Főleg annak tudatában, hogy a Gyurcsány-kormány is az egyik felelőse a mind a mai napig húzódó deviza kálváriának. Mivel a gyors államháztartási hiányok miatt ugorhattak meg a törlesztőrészletek is 2007-ben.

A Gyurcsány-kormány figyelmen kívül hagyta azt, hogy tájékoztassa az embereket erre a veszélyre, sőt a különféle támogatások megvonásával jobban bele kényszerítette az embereket a devizahitelbe.
A szocialista kormányok alatt száznegyvenszeresére nőtt a lakásvásárlásra devizahitelt felvevők száma.

2005-ben Gyurcsány Ferenc így fogalmazott, hogy : "Másrészt azért sem célunk, hogy a devizában történő eladósodást segítsük, mert ez az ország működésének finanszírozását veszélyeztetné." Itt már tisztában volt ezzel a veszéllyel, de nem tett semmit, pedig az eszközök a rendelkezésére álltak, mint tájékoztatás szinten, mint banki korlátozás szintjén is. 

Az meg már felettébb abszurd, hogy Dobrevék még mindig a pénzintézetek képviselőivel akarnak egyeztetni, aminek az eredménye és hathatósága is megkérdőjelezhető. Elég megvizsgálni ehhez az OTP hozzállását és pereskedését a horváth kormánnyal. Az elsétálás joga, pedig nem jelenthet megoldást egyetlen adósnak sem deviza kérdésben!



Mind a mai napig családok ezrei szenvednek a devizahitel miatt. Es ezért épp oly felelős a Gyurcsány-Bajnai kormány, mint a regnáló Orbán-kormány. Több mint 10 évnyi kormányzás után sem sikerült a devizacsalást rednezniük, adósságspirálban és visszafizethetetlen adóságokkal rendelkeznek a családok, amire valódi megoldás kell!

A Mi Hazánk Mozgalom már a megalakulásától kezdve a zászlajára tűzte a devizakárosultak helyzetének valódi rendezését. A Mi Hazánk, mint egyedüli párt ezzel szemben az uzsoraterror összes haszonélvezőjét el fogja számoltatni és a deviza ügyek teljes átvilágítását követeli.

A párt megoldásként egy teljes és átfogó kártalanítást fog kezdeményezni. Ezenkívül pedig a kifolyósított tőke összeggel való elszámolást! Dr. Fiszter Zsuzsanna. A DK üzenetét IDE KATTINTVA olvashatod, A Jobbik üzenetét IDE KATTINTVA olvashatod, Az MSZP üzenetét IDE KATTINTVA olvashatod

TE MELYIK PÁRTNAK HISZEL JOBBAN ??? 

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM