Kártérítési Ügyvéd-az uniós jog adóspárti!

Kártérítési Ügyvéd-az uniós jog adóspárti!

Kártérítési Ügyvéd-az uniós jog adóspárti!


"…A legelkeserítőbb az, hogy nem a magyar kormány védi meg a polgárait a tisztességtelen szerződésektől hanem ezt az unió bíróságának kell megtenni…"



Kártérítési Ügyvéd- A bankok követelései már nagyrészt kielégítést nyertek, most a követeléskezelők tulajdonosi körét kell jogtalan haszonhoz juttatni.

Sajnos a magyar bírói kar (tisztelet a kivételnek) asszisztál ehhez a népnyúzó eljáráshoz, még az uniós jog ellenében is.

A követeléskezelők a jó helyen lévő ingatlanokat még túlfizetéssel sem engedik ki a kezükből ezért ilyen esetekben végig kell vinni a pert, nem érdemes egyezségre törekedni mert az egyezségi összeg annyi lesz amennyiért később árverésen értékesíteni fog a követeléskezelő.

Vannak tisztességes bírák is és az uniós jog adóspárti.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Ha nem sikerül tisztességes egyezséggel kiszállni akkor ki kell állni az adósnak magáért különben egy életre földönfutóvá teszik, mint ahogy már eddig is megbetegítették őt a bankok, követeléskezelők.

A legelkeserítőbb az, hogy nem a magyar kormány védi meg a polgárait a tisztességtelen szerződésektől hanem ezt az unió bíróságának kell megtenni. Kártérítési Ügyvéd.

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM