A BANK UTCÁRA TESZI A KÓMÁBAN FEKVŐ FERENCET

A BANK UTCÁRA TESZI A KÓMÁBAN FEKVŐ FERENCET.

A BANK UTCÁRA TESZI A KÓMÁBAN FEKVŐ FERENCET

[good_old_share]

Van úgy, hogy bizonyos történések, hírek iszonyatos indulatokat váltanak ki az emberből. No, ez is egy ilyen hír. Neked mi a véleményed az esetről? Milyen világban élünk? Az oldal alján várjuk a hozzászólásod!

 

Éber kómában fekszik, mégis utcára teszik.

Negyedik éve fekszik éber kómában a 31 éves Verb Ferenc. A karádi férfi a balesete előtt hitelt vett fel, édesanyja nem csak a gyógyulásáért vív emberefeletti küzdelmet, hanem a bankkal is: bármikor utcára kerülhetnek – írja a Bors.



Végső elkeseredésében kéri a nyilvánosság segítségét Szászi Veronika. A karádi édesanya negyedik éve ápolja éjt nappallá téve súlyos balesetet szenvedett 31 éves fiát. Az asszony szerint máig tisztázatlan, pontosan mi történt Ferenccel 2012 júniusában.

– Az biztos, hogy fürödni indult a motorján a Deseda-tóhoz. Aztán valahogy elesett Füred és Toponár között. A bukósisakja, amit mindig gondosan magára kötött, méterekkel a testétől hevert. A rendőrség szerint nem volt külső behatás, csak felborult. De valaki névtelenül mégis kihívta a mentőket, de nem várta meg a kiérkezésüket – sorolja még most is szomorúan az asszony, akit ez utóbbi azért is lep meg, mert a mentők minden hívásnál megkérdezik: ki hívja őket és honnan. Hisz rengeteg a riasztás. – A rendőrséget csak az eszméletlen fiam várta. Koponyaalapi töréssel, vérbe fagyva feküdt az úton.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Ferenc állapotán a műtétek sem tudtak javítani: azóta éber kómában tölti mindennapjait. – Teljesen magatehetetlen, a nap 24 órájában kell foglalkozni vele – mondja az anya, aki szerint a fia most rosszabbul is van, borzalmasan köhög. Vizsgálják, nincs-e tüdőgyulladása.



Balesete előtt Ferenc villanyszerelőként kereste kenyerét. Párjával saját lakást szerettek volna, ezért nem sokkal a tragédiája előtt felvett 5 millió forintnyi hitelt. – A törlesztő először havi 60 ezer volt, aztán 120 ezerre duzzadt.

Most már 20 millió forintot követel rajtunk a bank, és ezt már nem tudom teljesíteni – rázza a fejét Veronika, akinek még lányáról, agysérüléssel született unokájáról is gondoskodnia kellene.

– Két éve a bank szerződést bontott velünk. Vagyis nekem már semmilyen tárgyalási pozícióm nincsen, de az ő követelésük fennáll – magyarázza az asszony, aki minden jogi segítség nélkül el tudott érni valamennyi engedményt. – Február végén felkínálták, ha április végére egy összegben le tudunk tenni nekik 5 millió forintot, elengedik a tartozás többi részét. Ellenkező esetben a jelzálog miatt viszik a házunkat. Egymilliónk sincs, nem hogy öt! – sírja el magát az édesanya. Ezért kéri az emberek segítségét. Még azt is vállalná, hogy az adományozóknak visszafizetnék a segítséget, csak ne a banknak kelljen tartozniuk.



– Én egy egyszerű emberke vagyok. Nem szeretek kéregetni. De sosem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz helyzetbe kerülünk. 

Információink szerint a bank még fontolgatja, hogy adnak további egy hónapos haladékot Ferencéknek.

FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, ezért a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM