FELHÍVÁS A DEVIZAKÁROSULTAKHOZ-KÁRNYILATKOZATOK

FELHÍVÁS A DEVIZAKÁROSULTAKHOZ-KÁRNYILATKOZATOK.

FELHÍVÁS A DEVIZAKÁROSULTAKHOZ-KÁRNYILATKOZATOK

[good_old_share]

A kifosztás kárnyilatkozatait tessék összeállítani

Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!

 

Nem adósok vagyunk, hanem károsultak. – Felhívás a károk kiszámolására.

Neked mennyivel tartozik a bankod, és a teljes bankrendszer?
Már egy ideje mondjuk, és egyre többen terjesztik, hogy nem mi tartozunk bankoknak, hanem a bankok tartoznak az egykori adósoknak, mivel hogy a SeVizás kifosztással kárt okoztak.

2016. március 31. napjáig mindenki számolja ki pontosan, hogy mekkora kárt szenvedett el a SeVizahiteles kifosztással okozati összefüggésben.
Akik a fenti határidőig elküldik a kiszámolt összegeket, azoknak az igényét fel tudjuk mutatni a károkozóknak.

Fontos, hogy az elküldött kárnyilatkozatok nyilvánosak lesznek. Ennek ismeretében küldjétek el.
Fontos, hogy a számításon kívül az ellenállásban vállalt szerepedet is részletezd benne. Írd bele, hogy milyen akciókban, milyen gyakran veszel részt. Mi az amit bevállalsz, vannak-e ellened eljárások.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

A számítást, és az egyéb nyilatkozatokat úgy készítsd el, hogy olyan is megértse, aki nem harcol a bakok ellen, esetleg pontosan a másik oldalon áll.
Nevedet, telefonszámodat, ímélcímedet is írd bele. Ez is nyilvános lesz.
Ide küldd el: pokalaszlo@nemadomahazamat.huFigyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM