A KILAKOLTATÁSOKNAK FOLYNIUK KELL. ORBÁN TARTJA A SZAVÁT!

A KILAKOLTATÁSOKNAK FOLYNIUK KELL. ORBÁN TARTJA A SZAVÁT!

A KILAKOLTATÁSOKNAK FOLYNIUK KELL. ORBÁN TARTJA A SZAVÁT!

[good_old_share]


Kovács Levente, a Magyar Bankszövetség főtitkára rendkívül elégedett a jelenlegi Magyar kormány tevékenységével. Ez a 2016-ban a Magyar Hírlapnak, valamint a Portfolionak adott riportból is kiderül.

 

Frissítés a lap alján! (2018 szeptember).



Elégedettségének hangot is adott egy interjú formájában, amely a Portfolio internetes portálon jelent meg. Kovács úr elmondta, hogy a téli kilakoltatási moratórium feloldása szerinte szükséges és elkerülhetetlen volt, és ez teszi lehetővé, hogy a bankok a CSOK programban aktívan részt tudjanak venni.

Láthatjuk, hogy a kormány tartja a szavát (mármint a bankoknak adott szavát – és valóban megszűnt a kilakoltatási moratórium, így a kilakoltató hiénák előtt megnyílt a lehetőség, hogy a bankok érdekében elvégezzék áldásosnak éppen nem nevezhető tevékenységüket. szerk.)

A főtitkár rendkívül bizakodó a bankok jövőjét illetően, amit azzal indokolt, hogy „az idéntől mérséklődő bankadó is aktivitásra ösztönözheti a hitelintézeteket”, (így természetesen még nagyobb profitra tehetnek majd szert.szerk.)

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Kovács úr a kilakoltatásokkal és a bankadóval kapcsolatban elmondta, hogy hosszú időn keresztül "kiszámíthatóan kiszámíthatatlan" volt a magyar gazdaságpolitika, ezt azonban felülírta a kormány megállapodása az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bankkal (EDRD). Ezzel szilárd alapokra került a banki együttműködés. Semmi kétség, a magyar kormány tartja a szavát.



Frissítés: 2018 szeptember 20-án az "adósok" szempontjából nagyon pozitív döntés született C-51/17-es számon az Európai Bíróságon!

Szerk.: A Bankszövetség valóban büszke és nyugodt lehet, ugyanis Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke a "deviza"-károsultak számára kevező itélet ellenére sem függesztette (még 2018 szeptember 25.-én sem) a kilakoltatásokat, végrehajtásokat!

Tehát a Magyar Nép jól választott. Büszkék lehetünk a jelenlegi kormány tevékenységére…ja és az „ellenzékre” is! (Vagy mégsem?) Neked mi a véleményed? A lap alján megírhatod.

FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, ezért a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979

Forrás

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM